čtvrtek 17. prosince 2015

Rychlý oběd z brambor

Brambory uvařte, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte. V míse je pak smíchejte s moukou, krupicí a vejcem. Trochu osolte a vypracujte hladké těsto.


Bylinkovou směsí potřete těsto a. Oběd z brambor recepty, které budete milovat.

Všední dny bývají někdy hektičtější, než bychom si přáli, a tak se občas stane, že cestou z práce ani nestihneme nakoupit. Pár brambor se ale doma vždycky najde a když k nim přidáme několik více či méně běžných surovin, můžeme za pár desítek minut servírovat teplou večeři, po které se jen zapráší. Eintopf s fazolemi a klobásou.


Z brambor jsou totiž velmi dobré nejrůznější směsi z pánve, například s čerstvými rajčaty, chilli papričkou, cizrnou a trochou papriky. Jídla z brambor jsou rychle hotová, moc za ně neutratíte, a navíc si pochutnáte. Proč se do nich hned nepustit?


Můžete vybírat z desítky nejrůznějších variant, od polévek přes zapečené brambory nebo vynikající bramboráky. Recepty z brambor – postup přípravy, suroviny a více variant receptu Brambory jsou surovinou, kterou lze připravit skutečně na tisíc způsobů.

Konzumace brambor je přínosná, díky obsaženému draslíku či vitamínu C. Výhodou brambor je snadná skladovatelnost – vydrží ve správných podmínkách velmi dlouhou dobu. Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře. Jednoduchý oběd z brambor recepty, které budete milovat. Během letní sezóny můžete využít úrodu rajčat a paprik a vytvořit rychlý zdravý oběd.


Suroviny: cibule, 5g rajčat, 2g paprik, vejce, rostlinný olej, sůl, pepř. Postup: Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Rajčata i papriky omyjte a pokrájejte na kostičky.


V hrnci rozpalte olej a zprudka na něm orestujte cibuli. Závitky z uzeného lososa. Skvělým tipem na lehký studený oběd či večeři jsou závitky z uzeného lososa, plněné krémem z lučiny, naklíčené řeřichy, jemuž pikantnost dodává dijonská hořčice a citronová šťáva. Podávat je můžete se salátem, čerstvou křupavou bagetkou nebo nasucho opečenými toasty. Tématické fráze: rychlý obed z brambor co na obed oběd z brambor večeře z brambor rychlé večeře z brambor rychlovka na oběd oběd s bramborama kalorická hodnota brambor pečené brambory bez tuku večeře s brambor oběd s bramborem co na obed?


Kuře s přílohou z jednoho hrnce: jambalaya Krok 2: Když jsou všechny kousky kuřete pěkně opečené, vraťte je do hrnce. Vydatnější večeři však vykouzlíte z fazolí, klobásy a osvěžíte hladkolistou petrželkou. Recept na lehký a rychlý oběd z kysaného zelí a brambor.

Brambory a cibule – obojí jsou skvělé české sezonní produkty a co víc, ve spíži vám dojdou jen výjimečně. Co takhle z nich připravit skvělý oběd za pár korun, na kterém si všichni pochutnají? Z brambor lze vytvořit jak samostatná jídla - třeba v podobě plněných nebo zapečených brambor , tak také vynikající přílohy. Z těch nejoblíbenějších lze jmenovat šťouchané brambory či bramborovou kaši, které se připravují z vařených brambor.


Dalšími méně dietními přílohami z brambor jsou hranolky, krokety a. Chcete si připravit hlavní jídlo s přílohou najednou z jednoho pekáčku? Vyzkoušejte tyto recepty, které vám usnadní a zkrátí přípravu. Na těchto obědech si pochutná celá rodina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky