pondělí 21. prosince 2015

Myčka nádobí

Skvělá myčka nádobí , jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí. Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá. Myčky nádobí už dávno nejsou nedosažitelným zbožím, které by si mohli dovolit jen vyvolení. Dnes už i vy můžete vlastnit dokonalou myčku, která vám bude pomáhat s prací v domácnosti.


Nádobí , které z ní vyndáte je perfektně usušeno a nepotřebuje žádné další utírání.

Co se týče kapacity, je myčka nejvhodnější pro čtyřčlennou rodinu. Jistě omluvíte “krásnou” holandštinu v videu. Recenze Bosch, Beko, Miele, Siemens,. Dnes je myčka nádobí běžný standard ve vybavení domácnosti.


Za pár korun získáte pár hodin volného času navíc a byť to může znít jako klišé – čas je v této uspěchané době velmi důležitý (a je to pravda). Výběrem nové myčky vás teď provedeme v testu. Její myčka měla horizontálně uložené kolo, na které se pomocí drátěného držáku připevňovalo nádobí.


Kolo rozstřikovalo vodu se saponátem a ta myla nádobí.

Ta už byla daleko více podobná současným myčkám a. Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů. Ty jsou na každé myčce uvedeny na energetickém štítku. Indesit přináší širokou nabídku myček nádobí – volně stojících, zabudovaných a polozabudovaných. Myčka nádobí má také odlišné energetické třídy.


Nabízíme myčky různých velikostí od úzkých volně stojících až po ty se standardními rozměry, aby skvěle pasovaly do vaší kuchyně. Všechny naše myčky jsou v energetické třídě A či vyšší. Vyberte si z velké nabídky barev a designů pro perfektní styl. Použití nerezu vypadá moc hezky. Pokud si tuto myčku na nádobí pořídíte, můžete se zároveň těšit na spoustu chytrých funkcí.


Nejenže vás myčka nebude rušit, ale čisté nádobí budete mít připravené přesně tehdy, když ho budete potřebovat. Dobrá myčka nádobí by měla být vybavena funkcí polovičního naplnění a krátkého programu. Představte si, že si domů pozvete hosty.


Speciálně vyhrazená zóna v myčce, kde se důkladně umyje i velmi znečištěné nádobí. Velmi špinavé nádobí už není nutné namáčet nebo předmývat. Tři řady, které se nejenom přizpůsobí konkrétním potřebám klienta (restaurace, bary, kavárny, pivnice, školy, hotely atd.).


Nabídnou také produkt, který se vyznačuje vyšší inteligencí, je robustnější, účinnější a přitom jednodušší.

Jinými slovy, zásadní obrat v mytí nádobí. Těšte se na nádherně třpytivé nádobí. Sama rozpozná typ použitého mycího přípravku.


Využijte svou kuchyň co nejlépe a pořiďte si jednu z našich energeticky účinných myček nádobí. Vybírat můžete z řady tradičních i moderních barev a povrchových úprav tak, aby se vám myčka hodila do kuchyně. Na všechny myčky nádobí poskytujeme pětiletou záruku, jež zajišťuje kvalitu a výkonnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky