úterý 29. prosince 2015

Piezoelektrický zapalovač

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tento plynový hořák překvapí svým vysokým svítivým plamenem, který je plynule nastavitelný. Integrovaný piezoelektrický zapalovač. Vysoká teplota plamene je vhodná k tvrdému i měkkému pájení nebo k n.

Může se vyskytovat pouze u krystalů, které nemají střed symetrie. Nejznámější piezoelektrickou látkou je monokrystalický křemen, křišťál. Jiskra je produkována mechanicky po zmáčknutí tlačítka. Nejedná se o bateriový zapalovač.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Všetky druhy zapaľovačov - jednorázové, plniteľné, piezoelektrické, benzínové, kuchynské, pre fajky, pre domácnosť, zapaľovač s pneumetrom.


Zapalovač vhodný do domácnosti. Nechybí dětská pojistka a průhledné okénko pro kontrolu zůstatku plynu.

Cigaretový elektrický zapalovač USB nabíjení dotykový (plazmový) Určitě znáte ten pocit, když máte chuť si zapálit cigaretu, ale nedaří se vám to, protože venku fouká silný. Nezbytnou potřebou každého kuřáka jsou zapalovače, jejichž základní rozdělení je podle náplně na benzinové zapalovače a plynové zapalovače a podle druhu zapalování na kamínkové a piezo-elektrické. Ve spodní části najdeme plnící ventil plynu, na horní straně regulaci intenzity plamene a dětskou pojistku.


Výška zapalovače 25cm. Cena je uvedena za 1ks. S jeho pomocí vařič velmi snadno zapálíte a budete si moci připravit teplý nápoj či lahodný pokrm na vašich cestách a výpravách. Zapaľovače všetkých značiek, prevedení i farieb nájdete v tejto sekcii reklamných a darčekových predmetov. Vyberte si z množstva piezoelektrických zapaľovačov, kamienkových zapaľovačov, sád zapaľovačov a iné.


SPRING ASS – kryštály s neobmedzenou životnosťou. Bez použitia kamienkov, batérií, el. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. SOLO zapalovač plnitelný PIEZO. Přímý piezoelektrický jev se využívá např.


Elegantní piezoelektrický zapalovač ve třech možných provedení a háčkem na zavěšení. Je možné je opakovaně plnit. Piezo zapalovač TOM EB-HC č. Pro větší bezpečnost je zapalovač vybaven dětskou pojistkou.


Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie.

Největší výběr tabákových výrobků - tabáky, dýmky, doutníky a veškeré kuřácké potřeby. Klasický tvar zapalovače. Kvalitní samolepka s motivem.


Spolehlivé piezoelektrické zapalování Stálý plamen bez plápolání a jiskření. Dýmkový zapalovač piezoelektrický s dusátkem vhodný pro praváky. Tento zapalovač je vhodný do outdoorových podmínek.


Pouzdro je masivní plastové a je potaženo neoprénovou vrstvou, která pomáhá chránit zapalovač proti poškození a nárazům. Kontakty svíčkymohou být zkratovány uhlíkovými zplodinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky