úterý 15. prosince 2015

Stojan na houpací síť mountfield

Stojan na houpací síť vám zpříjemní volný čas trávený na zahradě, dopřeje zasloužený relax a pohodlí. Je vyroben z oceli a slouží k uchycení houpací sítě. Je lehce rozložitelný a uschovatelný.


Povrchová úprava práškování. Výhodou je lehké rozkládání a skládání. Ideální k zavěšení sítě BAHAMY a BRAZÍLIE.

Sítě i stojany najdete na lenosime. Knihovna a zároveň stojan na květiny doladí atmosféru na terase. Houpačky, houpací sítě, skluzavky a bazénky nesmějí chybět při letním dovádění nejmenších členů rodiny. Inzerát Navíjecí stojan k plachtě na bazén.


Dětský stojan na houpací síť. Houpací síť MEXIKO je vyrobená z pečlivě vybrané bavlny. Na okrajích má dřevěné výztuže pro větší stabilitu, lepší zavěšení a pohodlí.


Vhodná ke stojanu na houpací sítě.

Zpříjemní Vám pobyt na zahradě a dopřeje zasloužený relax. Slunečníky z Mountfieldu s naklápěcí střechou vás ochrání před ostrým sluncem a navíc potěší pěkným designem. Lehká a přitom stabilní hliníková konstrukce má výškově nastavitelnou tyč a je vybavena teleskopickým vysouvacím mechanismem Push-up pro otevírání slunečníku. Toužíte po houpací síti a nemáte ji kam zavěsit?


Pořiďte si zahradní houpací síť se stojanem nebo kovovou konstrukcí. Když chcete relaxovat v páru, kupte si síť pro dva. Závěsné sítě hamaka vybírejte na FAVI.


Více než 3druhů sítí nejen na spaní za skvělé ceny! Pro příjemný odpočinek i zábavu jsou určeny pohodlné zahradní houpačky. Mountfield – specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény. V sortimentu tak najdete sekačky, traktory, křovinořezy, motorové pily, sněhové frézy, krbová kamna, nadzemní bazény, luxusní zapuštěné bazény a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu.


Ocelový STOJAN NA HOUPACÍ SÍŤ ~ IDEÁLNÍ PRO ZAHRADU ~ kovový RÁM NA HAMAK ~ BestPrices cz. Unsubscribe from BestPrices cz? Zahradní houpací síť se stojanem a střechou XXL - pro dva JR21.


Léto sice pomalu kalendářně doznívá, nicméně za okny to stále vypadá jako za horkých červencových dnů – a právě proto jsme Vás ani dnes nemohli ochudit o tip na nějaký ten zahradní nábytek. Tentokrát se zaměříme na zahradní houpací síť se stojanem, která by asi neměla chybět snad na žádné zahradě. Síť je laděna do výrazných a pestrých barev - zelená, žlutá, modrá, růžová, oranžová, bílá.

Stojan Relaxační houpací síť na dřevěném podstavci v jedinečném designu lodě. Stojany na sítě a stínicí plachty – doplňky k dokonalé relaxaci. Na našich stránkách najdete houpací sítě různých barevných variací a provedení. Budou tak skvělým praktickým, ale zároveň estetickým doplňkem pro váš dům či zahradu.


Vyberte si vaši novou houpací síť právě u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky