čtvrtek 10. prosince 2015

Gumový smetáček

Smetáček gumový a lopatka s gumou IRVIN. LEIFHEIT Smeták gumový SUPRA BROOM s teleskop. Gumový podlahový smeták, nepřekonatelný v úklidu, pro všechny vnitřní i venkovní povrchy, také k bazénům, do saun, garáží, kadeřnictví apod. Nabízíme sortiment produktů kategorie: Smetáky, Úklid od německých výrobců. Vhodný je zejména na vlasy nebo kovové špony, střepy, ale díky tomu že lze velmi dobře opláchnout se hodí na špinící nečistoty.


Nepřekonatelný v úklidu, pro všechny druhy vnitřních i venkovních povrchů, zvláště vhodný na vlasy a chlupy (přilnou - smetáček se pouze opláchne pod tekoucí vodou). Ahojky, mám doma klasický smeták a smetáček , ale už máme i gumovou verzi - gumový smeták a smetáček. Podobně jako silikonová mašlovačka, nebo silikonový vál, formy, atd. Já mám doma zatím vše klasické, ale přemýšlím o změně.


Slyšela jsem, že smeták je dobrý např. Mašlovačku v mém okolí si moc nechválí. Gumový smeták s teleskopickou holí má pevná gumová vlákna zajišťující snadné zametání vlasů a chlupů z podlah, hodí se také pro… 1Kč – 1Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Využití najde i při zametání prachu, který na něm také velmi dobře ulpí. Gumový smetáček je ideální na zametání chlupů a vlasů, které se na něj zachytí a poté je stačí omýt vodou. Lopatka má gumový lem pro snadné nametení nečistot.


Malý gumový ( měkký přírodní kaučuk) smetáček ke snadnému odstranění zvířecích chlupů z oděvů, stříhacího stolu, bytového textilu a pod. Tento plastový smetáček se syntetickými štětinami a lopatkou s gumovou lištou je výborný pro bezprašné a snadné zametání vlasů a chlupů z podlah a je vhodný i pro vymetání nečistot z koberců. Guma na lopatce zabraňuje nepříjemnému působení statické elektřiny. Speciální rukojeť drží smetáček.


Komplet - plastový smetáček s pevnými gumovými vlákny a lopatka s gumovou lištou. Vhodný pro bezprašné a snadné zametání, zvlášť vhodný pro zametání vlasů a chlupů. Zabraňuje nepříjemnému působení statické elektřiny, snadno omyvatelný. Tento smetáček ocení hlavně chovatelé chlupatých mazlíčků. Jeho speciální gumové štětiny přitahují prach, vlákna a vlasy jako magnet.


Navíc je velmi hygienický, stačí opláchnout vodou. Tento plastový smetáček s pevnými gumovými vlákny a lopatkou s gumovou lištou je výborný pro bezprašné a snadné zametání vlasů a chlupů z podlah a je vhodný i pro vymetání nečistot z koberců. Guma zabraňuje nepříjemnému působení statické elektřiny. YORK - plastová lopatka s gumovou hranou vhodný zejména na úklid vlasů, srsti apod. Já gumový smeták mám už asi roky.


Je to takový jak mají v kadeřnictvích. Zametá se s ním dobře, nezůstávají na těch štětinách chomáče prachu jako u klasickýho. Já sice celý byt raději vysávám (máme velký byt), ale když chci třeba zamést jenom předsíň, tak je to super. Mám k tomu i malý gumový smetáček. Bílé vápenné skvrny v koupelně, v kuchyni nebo třeba v rychlovarné konvici, to vše je vodní kámen, který se tak rád usazuje.


Násada je omyvatelná, což výrazně usnadňuje manipulaci. Kartáč na radiátory odstraní prach a nečistoty z těžko dostupných míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky