úterý 18. října 2016

Alb nádobí

Společnost ALB FORMING sro(Ltd) byla založena v r. Zabývá se výrobou nádobí a technických výlisků. Více jak produkce je exportováno do všech částí světa. Mezi naším sortimentem najdete samovary, vařiče, naše legendární ešusy a spoustu dalších výrobků.


The company ALB FORMING s. It is made for people who use it in nature in different parts all over the world. Our company develops new products of which technical solutions, use of raw materials, design and quality. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Protože jsme přesvědčeni o kvalitách námi prodávaného zboží, snažíme se našim zákazníkům prostřednictvím tohoto jednoduchého obchodu poskytnout dostatek informací a fotografií a umožnit jim tak pohodlný a rychlý nákup. Vážení zákazníci, s ohledem na nouzový stav upravujeme od 19.


V původní továrně se vyráběla technická a domácí keramika a také nádobí a kuchyňské doplňky. Výrobky jsou zkoušeny ve Státní zkušebně v Jablonci nad Nisou, SGS France a SGS Hong Kong. Hliníkové výrobky jsou vyrobeny z kvalitního potravinářského hliníku (Al 95) určeného pro styk s potravinami, dle normy EN 602. Outdoorové nádobí značky Alb.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Alb nádobí Ecosoulife nádob í Edelrid nádobí Esbit nádobí Gsi nádobí Light My Fire nádobí Msr nádobí Outwell nádobí Robens nádobí Sea To Summit nádobí Tatonka.


Nádobí šetrné k životnímu prostředí. Sada nádobí pro osob obsahuje hrnků, různě velké hrnce, poklice a pánev o průměru cm. Rozložitelné hrnky jsou odolné, a tak je bez obav můžete.


Alb nádobí

Vango Person Non-Stick Cook Kit má součástí balení i transportní obal. Naše webové stránky používají cookies. Pomáhají ke správné funkci stránek a lepšímu uživatelskému zážitku. Volte dle účelu, náročnosti použití a počtu strávníků. Pokud se týká materiálu, je k dispozici nádobí titanové, nerezové, teflonové.


Pro pobyt v přírodě je zapotřebí mít k dispozici kromě nádoby na vaření také nerez misky a talíře, outdoor příbor, termohrnek, ešus a další doplňky nezbytné pro vaření v přírodě. Vyrobena z povlakovaného hliníku. Unitř je nanesena tenká PTFE vrstva, která chrání nádobí proti připalování pokrmu a dobře se čistí. Věnuje se výrobě nádobí a technických výlisků a více jak výroby je vyváženo do všech částí světa.


Alb nádobí

Firma vyrábí a dodává výrobky pod svým vlastním jménem. Vnější povrch nastříkán povlakem, který se dobře omývá. Na vnitřním povrchu je nanesena tenká PTFE vrstva, která chrání proti připalování povrchu a dobře se čistí. Sada nádobí Alb Titan 1. Pánev a miska mají sklopná držadla.


Ultalehká třídílná kempinková souprava Alb se sklopnými oušky. Materiál zabezpečuje vysokou pevnost, stabilitu nádob a je odolný vůči chemickým a biologickým účinkům látek v potravinách. Dále v sortimentu e-shopu naleznete vařiče, samovary a jídlonosiče, například mlékovary nebo s nádobí termoobalem.


V nabídce najdete ešusy nebo hrníčky s vlastním potiskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky