středa 5. října 2016

Linteo vlhčený toaletní papír

Linteo vlhčený toaletní papír

K dostání je v bílém i barevném provedení. V naší nabídce naleznete úklidové a kosmetické ubrousky , které už dávno nejsou jen cestovní záležitostí, ale také i vlhčený toaletní papír. Za sebe jsem byla moc spokojená s jemnou strukturou a vlhkostí. A hlavně jsem moc ráda, že jsem přesvědčila i muže, který si papír moc pochvaluje a dál ho používá (dubový). Díky obsahu kyseliny mléčné udržuje vyvážené pH v intimních oblastech.


Linteo vlhčený toaletní papír

Obsahuje panthenol, zklidňuje a hydratuje. Aloe vera přispívá k péči o citlivou pokožku. Extrakt z heřmánku zklidňuje citlivou pokožku. Velmi jemný a zároveň pevný materiál je rozložitelný a splachovatelný. Poskytne vám pocit čistoty a svěžesti jak doma, tak i na cestách.


Balení obsahuje rolí, celková délka je m. Všechny naše činy a rozhodnutí, jsou dělány s vědomím odpovědnosti k této společnosti. Naše podnikání zcela respektuje a podporuje životní prostředí a základní lidská práva. Dále má také čistící i zjemňující funkci a napomáhá k udržení správného pH pokožky. Q Soft VLHČENÝ TOALETNÍ PAPÍR EXTRA JEMNÝ 60ks. Rovněž má čistící i zjemňující funkci a napomáhá k udržení správného pH pokožky.


Linteo vlhčený toaletní papír

V kategorii toaletní papír najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Penny Market, Albert, Tesco. Díky extraktu z dubové kůry pečuje o pokožku se sklonem k zevnímu podráždění. Každý ho potřebujeme, každý ho denně používáme a když dojde, může nastat velice nepříjemná situace… ano, je to toaletní papír. Pokud Vás zajímá trochu historie toaletního papíru, tak ten se začal vyrábět od roku 6n.


Jejím hlavním posláním je usnadnit hospodyňkám a celým rodinám domácí život. Další slevy toaletního papíru na Kupi. Jemný bílý dvouvrstvý toaletní papír balený po rolích.


Linteo vlhčený toaletní papír

Mějte při péči o vaši ratolest praktický vlhčený toaletní papír vždy po ruce. Dětské ubrousky DADA vám vždy plně poslouží k utření pokožky po použití toalety nebo plenky. Nakupujte výhodně s eMimino.


Linteo je kvalitní a důvěryhodná česká značka. Recenze na toaletní papír. Toaletní papír podle zkušeností ostatních. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Big Soft vlhčený toaletní papír ks Aktuální slevu na Big Soft vlhčený toaletní papír ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo toaletní papír , kapesníky. Ariel Mountain Spring ks. Obchodní společnost Melitrade a. Využijte každé čtvrtletí pokladnici rodičovských nápadů a novinek s naším newsletterem. Vlhčený toaletní papír.


Přísné vyloučení spamů. Vítejte v dílně Veselého Kutila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky