pondělí 24. října 2016

Suchá pěna na čištění koberců

Jak už název napovídá, jedná se o tzv. Tato suchá pěna je speciálně vyvinuta pro čištění koberců , čalounění a textilních tapet, kterým by čištění klasickou mokrou cestou mohlo ublížit. Toto tuto metodu staví na vrchol technologické špičky mezi současnými metodami čištění koberců.


Suchá metoda čištění koberců především vyniká tam, kde probíhá každodenní provoz a není možné odstavit prostor na několik dnů – hotely, restaurace, kanceláře apod. Je účinné, hygienické, ekologické a ekonomické. Suché čištění koberců metodou Dry-Foam nebo-li pomocí suché pěny je v současné době jednou z nejpokročilejší metod suchého čištění koberců. Podíváme-li se na všechny metody čištění koberců , tj. Speciálně vyvinutá suchá pěna pro čištění koberců citlivých na vlhkost jako např.


CC- Suchá pěna pro čištění textilních podlahovin a koberců citlivých na vlhkost např. Pěna obsahuje vysoce aktivní čistící substance a speciální komponenty, které zabrání opětovnému znečistění. Mýval suchá pěna čistí všechny druhy koberců a potahových textilií, zjasňuje a oživuje barvy. Výrobek je snadno biologicky rozložitelný.


Dávkování a použití: 100–2ml přípravku na l teplé vody. Akypo suchá pěna na ruční čištění koberců , potahových látek a čalounění 5ml slouží k ručnímu čištění koberců i vlněných, čalounění a potahových látek. Napěněný roztok se nanáší kartáčem nebo houbou.


Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky