pondělí 24. října 2016

Láhev na přípravu šlehačky delícia 0 5 l

Láhev na přípravu šlehačky delícia 0 5 l

Díky použitému špičkovému dávkovacímu ventilu je podávání připravené šlehačky plynulé a rovnoměrné. Pro přípravu šlehačky v láhvi DELÍCIA se používají jednorázové šlehačkové bombičky. Je dodávána ve velikostech: a l. Návod k použití i přípravě ochucené šlehačky je součástí balení. Ihned k odeslání u vás již 7. Přidat k porovnání Poslat odkaz. Se šlehačkovou láhví Gourmet už vás nic nepřekvapí.


Vedle šlehačky můžete s touto lahví vyzkoušet i teplou kuchyni a překvapit rodinu a přátelé třeba brokolicovou polévkou z láhve. Tescoma šlehačková láhev DELÍCIA L. V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou cukrem, kakaem či ovocným sirupem. Kvalitní celonerezová láhev pro přípravu šlehačky o objemu 5ml.


Nyní zdarma kusů bombiček! Příslušenství pro přípravu šlehačky v láhvích DELÍCIA , 10ks. Na její výrobu bylo užito jen těch nejkvalitnějších materiálů - zdravotně nezávadného hliníku a vysoce odolného plastu. Pevné silikonové těsnění zajistí dokonalou ochranu láhve před vytečením jejího obsahu. Další zboží: Ruční šlehač DELÍCIA.


Vynikající pro přípravu všech obvyklých šlehaných pokrmů, zejména šlehačky , řídkých těst apod. Uváděná cena platí pro 20. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějíc.


Masivní láhev se dekoračními tryskami je vynikající pro snadnou přípravu domácí šlehačky a její podávání. Láhev má dekorační trysky. V masivní láhvi na šlehačku DELÍCIA , objem l můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou. Chcete vědět, co si oTESCOMA láhev na šlehačku DELÍCIA 0. S lahví na šlehačku hravě vykouzlíte tu nejlepší domácí šlehačku a vaše zákusky budou ještě lahodnější.


Láhev na přípravu šlehačky delícia 0 5 l

Celý popis a technické parametry. Objem láhve l odpovídá jednomu menšímu balení smetany, což je dostatečné množství na ozdobení vašeho oblíbeného moučníku. Pokud vytvoříte více šlehačky , jednoduše celou láhev uchováte v lednici pro. BANQUET Šlehačková láhev AVANZA L. Jaké má láhev na šlehačku DELÍCIA další výhody? Tělo láhve je vyrobeno z odolného hliníku určeného pro styk s potravinami, trysky jsou z prvotřídního plastu.


Výrobek prosím nemyjte v myčce nádobí. Na šlehačkové láhve DELÍCIA vám poskytneme prodlouženou záruku roky. Pořiďte si tuto láhev na šlehačku a užijte si dokonalou přípravu této pochoutky.


Láhev na přípravu šlehačky delícia 0 5 l

Jste milovníci poctivé domácí šlehačky ? Pak vám doma rozhodně nesmí chybět tato láhev na šlehačku, která slouží nejen k jejímu servírování, ale také k její. Tato lahev je určena pro přípravu šlehačky a dalších aplikací za studena (sirupem ochucená šlehačka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky