čtvrtek 13. října 2016

Kavovary jura

JURA espresso kávovary - ESHOP. Ich výrobky sa vyznačujú intuitívnym a jednoduchým ovládaním, inováciami v používaných technológiách, vysokou kvalitou a zároveň vynikajúcim dizajnovým vyhotovením, za ktorý získavajú početné ocenenia. Profesionální kávovary.


Tato švýcarská firma se zaměřuje výhradně na výrobu prémiových plně automatických kávovarů a řadí se tak mezi jedinečné světové značky na trhu s vynikající odbornou pověstí. Změnou nastavení mlýnku si můžete zvolit požadovanou jemnost mletí kávových zrn.

Espresso jako základ dalších nápojů. I doma si dnes můžeme připravit vynikající kávové speciality, na jaké jsme dosud chodili do kaváren a cukráren. Inteligentné ovládanie jediným tlačidlom ocenia všetci, čo uprednostňujú jednoduchosť a funkčnosť. Automatické espresso Jura s profesionálnym kávovým mlynčekom a vzduchotesným zásobníkom na kávu Vám prinesie vyšší pôžitok zo šálky kávy. Aj pitie kávy podlieha módnym trendom tak, ako všetko ostatné.


Spomeňte si, akú kávu pila Vaša babička, ako si ju pripravovala. Používame súbory cookies, aby sme vám umožnili mať s používaním našej webovej stránky tie najlepšie skúsenosti a tiež na účely analýzy, ako môžeme vylepšiť a prispôsobiť poskytovaný obsah i reklamu.

Všetky aktuálne modely kávovarov si môžete naživo vyskúšať a ochutnať akú kávu pripravujú. Poskytneme Vám odborné poradenstvo pri výbere a obsluhe kávovarov, ktoré sú ihneď k odberu. Přečtěte si více informací.


Pri kúpe tohto stroja dostanete teraz od nás darček - 3kg zrnkovej kávy:1x. Dnes je tato značka celosvětově proslulá jako špičkový výrobce automatických kávovarů pro domácnost i profesionální využití. Recenze Jura Impressa EAutomatický kávovar prémiové kvality Jura Impressa Eje perfektním řešením pro ty nejnáročnější uživatele.


Kávovary Jura - O značce. S nádržkou na vodu o objemu litru a odpadním zásobníkem na šálků kávy patří kávovar mezi velmi objemné kousky, které se hodí i do firemní kuchyňky. Your browser is out-of-date! Update your browser to view this website.


Dokonalý prožitek z kávy začíná u správných ingrediencí. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Vďaka veľkým zásobníkom na vodu a kávu nie je treba ich časté doplňovanie ani pri nasadení v gastroprevádzkách. Jura je švajčiarskou značkou, ktorá sa spolieha predovšetkým na kvalitu a precíznosť.


Aj napriek tomu sa ale na trhu s týmto tovarom veľmi dobre zabývala.

Vám umožní snadnou přípravu dokonalého espressa, silného ristretta či báječného cappuccina. Protože kvalitní káva v šálku to není souhra náho ale dodržení řady maličkostí v průběhu celé přípravy nápoje. Sídlo společnosti je v Niederbuchsiten ve Švýcarsku. Celkový dojem umocňujú – veľká pozornosť, venovaná detailom, použitie vysokokvalitných materiálov a výnimočná akosť ovládania.


Naše firma poskytuje samozřejmě jak záruční tak pozáruční servis všech kávovarů Jura. Barevné varianty kávovarů naleznete po kliknutí na výrobek. Prodávám kávovary repasované i nové a provádím servis kávovarů. Také nabízím náhradní díly a čistící prostředky na kávovary i výběrovou zrnkovou kávu. ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim.


Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší. Automatické presovače nabízí zcela automatizovaný proces přípravy kávy od umletí přes upěchování po spaření. Tyto presovače ocení především domácnosti či firmy, kde je káva konzumovaná ve velkém množství a důraz je kladen na rychlost a jednoduchost přípravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky