středa 19. října 2016

Rozprašovač na olej

Olej alebo iná tekutina je rozprašovaná na povrch panvice alebo pokrmov a zaručuje rovno. Mechanický rozprašovač na olej nebo ocet, vynikající pro dochucování salátů, při pečení, smažení, grilování apod. S tímto rozprašovačem použijete jen tolik oleje nebo octa, kolik potřebujete a neumažete se u toho. Váš salát tak díky rozprašovači dost. Olej tak můžete snadno dávkovat například na pánev či přímo na zeleninové saláty nebo těstoviny.


Rozprašovač na olej

Rozprašovač na olej využijete v kuchyni i vy. Využít jej můžete také při venkovním grilování. Nádoba na olej a nádoba na ocet je ideální na uskladnění oleje a octa, chrání je před světlem a díky praktické výlevce umožňuje pohodlné lití na pánev nebo zdobení hotových pokrmů. Popis: Je to nové, nepoužité, nevhodný dárek.


Dochucovanie je dôležitou súčasťou varenia. Aj malé dochutenie môže zmeniť pokrm od základu. Vezmite si preto na pomoc praktické mlynčeky, strúhadlá či fľaštičky od značky WMF. Skvěle s ním dochutíte saláty, zálivky, ale také maso, a přitom nebudete mít olej všude kolem!


Rozprašovač na olej

Skládá se z transparentní dělené nádobky s objem 2× 1ml. Je vyroben ze skla a nerez oceli. V balení je vždy jeden rozprašovač na olej. Největší výhoda je především to, že olej není nikde jinde než na pokrmu, na kterém chcete.


S rozprašovačem namíříte a je to! Vhodné při přípravě masa, salátů. Tento elegantný rozprašovač môžete využívať či už vo svojej kuchyni doma alebo tiež v reštaurácii. Najväčšia výhoda je predovšetkým to, že olej nie je nikde inde len na pokrme, na ktorom chcete. Pozrite si ponuku kuchynských pomocníkov u nás, na Alinda.


Rozprašovač na olej

Originální a designový vzhled. Praktické využití a snadné plnění! Tento rozprašovač je vyrobený z kvalitní nerezové ocele. Fungování rozprašovače je na bázi mechanismus pumpičky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky nádobce s rozprašovačem lze velmi jemně rozptýlit jemný obláček oleje na pánvi nebo na žáruvzdorném nádobí.


Nerezový rozprašovač na olej je vhodný rovněž na sojovou omáčku, ocet, vodu a další tekutiny, objem 1ml skladem u dodavatele: 17. Jakmile zaznamenáme Vaši platbu, okamžitě necháváme zboží odeslat dodavatelem zdarma přímo na Vaši adresu. Jemná mlha se usadí v tenké vrstvě a vyhnete se tak přebytku oleje či octa na dně mísy.


Dávkovač s rozprašovačem v elegantním designu je vyroben ze skla s černým plastovým víčkem. Objem rozrašovača je 1ml. Umožňuje jednoduché dávkovanie oleja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky