pondělí 31. října 2016

Kožené desky a4

Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Výbava: kroužková vazba na zakládání dokumentů otevřená přihrádka na d. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Ať už hledáte dámské či pánské kožené spisovky, pro desky A, A na zip, čené nebo hnědé, tak u nás si tu pravou vyberete. Klasické kožené desky , pro pohodlný přenos a organizaci dokumentů. Tyto desky jsou vyrobeny z kvalitní hovězí usně.


Portfolio z černé tkaniny na dokumenty formátu A4. Možnost vložení šanonu včetně kovového závěsu do tloušťky mm (není součástí portfolia). Kapsa na vizitky, kalkulačku, tužky a další drobné potřeby.


Dvě uši, které lze zastrčením skrýt, venkovní kapsy formátu A, zapínání na zip. Rozměry: 3x 3x 8.

Desky ADK VIP Ačerné. Spisovka je vyrobená z italské ručně tamponované hověziny s mírným reliéfem vazů. Bezpečné zapínání na zip. Kroužková mechanika pro snadnou výměnu nebo doplnění formulářů. Praktické vnitřní uspořádání nabízí poutka na tužky, prostor.


Praktický a elegantní pomocník manažerů nebo třeba obchodních zástupců. Kožené desky , portfolia Archivační potřeby. Uzavíratelné portfolio s kapsami např. CD a samozřejmě poznámko.


Doplňky od Vacavaliente si zamilujete. Mají neokoukatelný design, a hlavně jsou vyrobené ze 1 recyklované kůže. Nejen praktické, ale i vkusné konferenční desky pro ty, co neradi zapomínají. Vše potřebné po ruce a rychle dostupné.


Parametry desek Ase zi. Přihrádky na dokumenty, vizitky, poutko na pero, součástí desek je linkovaný blok. Pouzdro na vizitky, držák na pero a stránkový blok. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady.


Vnitřní přihrádky a poutko na pero.

Materiál: imitace kůže. Koženkové Adesky na zip s poznámkovým blokem, černá. Argentinská značka Vacavaliente vytváří objekty, které oslavují tvůrčí a funkční život. Všechny produkty vyrábějí z recyklované kůže, která poskytuje druhou životnost výmětom spojených s hodnotným řetězcem kožedělného průmyslu.


Spisovka WEDO tkanina šanon A- Moderní spisovka na dokumenty formátu Aa šanony včetně kovového závěsu do tloušťky mm - Spisovka je uzaví. Pokud si potrpíte na stylové doplňky a rádi byste vašim obchodním partnerům ukázali to nejlepší z vašeho outfitu, zvolte právě tuto profesionální spisovku! Prestižní desky spisovkového charakteru se zapínáním na zip, vyrobené z italské ručně tamponované hověziny s mírným reliéfem vazů. Mám dotaz na produkt Akožené desky fotoknihy Hahnemühle Classic. FOMEI záruka – měsíců Média, která si u nás koupíte, jsou uskladněna v klimatizovaném skladu, tedy v prost.


Zabývá se výrobou kožené galanterie od drobných věcí ( jako např. přívěsky na klíče, pouzdra a peněženky ) přes středně velké (etue, kožené diáře - organizery) až po velké (aktovky, kabelky a spisovky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky