čtvrtek 20. října 2016

Concept la8580wh

Over Years Of Experience In The Flue Industry. Call For Technical Advice! Všetky informácie o produkte. Sníte o velké americké lednici, ale prostor vaší kuchyně je nekompromisní?


Concept o celkovém užitném objemu 4litrů. Kombinovaná lednice Česká Amerika je navržena pro český trh dle. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Veškeré informace o produktu. Táto kombinovaná chladnička zaujme na prvý pohľad luxusným dizajnom a praktickým rozmerom, ktorý je na mieru slovenskej kuchyne. Jednoducho žiadna malá a preplnená klasika alebo velikánska amerika, ale ideálna veľkosť o šírke cm.


Chladnička má dotykový displej na dveřích a celkový objem 4l. Funkce Total No Frost urychluje proces zmrazování potravin, což je prospěšné pro zachování jejich nutričních hodnot. Kromě úspory energie šetří i váš čas, který byste vynakládali při odmrazování lednice a mrazáku. American fridge originally from the Czech Republic is an ideal solution for those who want a large refrigerator side-by-side, but the kitchen area is uncompromising.


Snívate o veľkej americkej chladničke, ale priestor Vašej kuchyne je nekompromisný? Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vybe.


Parádní design, obří objem 4litrů, LED osvětlení, otevírání pomocí samostatných dvířek. Velice oblíbená na trhu. Uvnitř najdete dostatečný prostor pro uložení potravin, poličky a boxy. Praktické uspořádání prostoru. Už se Vám někdy stalo, že jste měli problém dát do lednice tác s chlebíčky, plech s buchtou nebo dokonce celého krocana?


Díky praktickému uspořádání prostoru. Total NO FROST S funkcí NO FROST už nebudete muset řešit námrazu uvnitř celého spotřebiče a na potravinách. Funkce zrychluje proces zmrazování potravin a tím přispívá k zachování jejich nutričních hodnot po rozmrazení.


A v neposlední řadě vede i ke značným úsporám. Klimatická tiída Vhodná teplota okolního prostredí concept. Snadným řešením je naše novinka o celkovém objemu 4litrů.


Nicméně z důvodů hygienických opatření lze V KOŠÍKU zvolit pouze PLATBU PŘEVODEM PŘEDEM, DOBÍRKOU jen do určité částky PLATEBNÍ KARTOU ŘIDIČI a nelze vybrat žádné osobní vyzvednutí. У нас большой выбор моделей, быстрая доставка по России и крупная розничная сеть магазинов. Alle Bedienungsanleitungen auf ManualsCat. Schaltfläche Selektieren Sie Ihre Sprache können Sie auswählen in welcher Sprache Sie die Bedienungsanleitung ansehen möchten.


Elegancki wygląd to jedna z głównych zalet lodówki Quattro. Białe szkło sprawia, że zwykłe urządzenia kuchenne wprowadzą do twojej kuchni odrobinę luksusu. Elektroniczny panel sterowania Touch Control pozwala na pełną kontrolę optymalych ustawień.


Chłodziarka nie wymaga uciążliwego, ręcznego rozmrażania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky