pondělí 24. října 2016

Čínské bylinné kuličky

Složení tradičních čínských bylinných směsí vychází ze starých čínských receptur, které se používají již několik tisíc let. Dobrý den, k Vánocům dostal tatínek Čínské koule ČCHI. Mají odstraňovat stres, napětí, přispět k obnovení energie, uvolnit a posílit tok životní energie (prý se využívají i jako pomůcka při rehabilitacích po zlomeninách či úrazech). Jedná se o dvě kuličky , které drží v ruce a dělá s nimi.


Jejich příznivé účinky jsou ověřeny mnoha generacemi. Dračí kuličky jsou vyrobeny s využitím nejmodernějších technologických postupů též s důrazem na kvalitu a nezávadnost vstupních surovin, avšak podle původních receptur. Chronická rýma, záněty dutin.


Alergická rýma se svěděním či pálením sliznic, kýchání. Z hlediska tradiční čínské medicíny se v Číně používá u stavů jako. Jak užívat čínské bylinné směsi Články o houbách Stránky čínské medicíny. Kovové venušiny kuličky , bylinné vaginální kuličky , čínské vaginální kuličky. Specifickými kategoriemi venušiných kuliček jsou například kovové venušiny kuličky , bylinné vaginální kuličky , nebo čínské vaginální kuličky.


To všechno jsou typy venušiných kuliček, které se používají velice podobně, akorát. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Jak masážní kuličky fungují? Podle tradiční čínské medicíny je naše tělo protkáno meridiány, které lze považovat za cesty, jimiž proudí vitální cchi naším tělem. Na meridiánech, nebo v jejich těsné blízkosti se nacházejí také.


Pokud jste tento léčivý nástroj ještě neměli v ruce, vezměte si pro začátek kuličky spíše menší. Jak se budete zdokonalovat, můžete zvolit velikost větší. Na rozdíl od evropské bylinné léčby se v čínské medicíně používají různé formy směsí (odvar, prášek, kuličky , tablety, granulát) složené často z deseti až dvaceti různých bylin, které se vnitřně užívají několikrát, obvykle dvakrát denně.


Chinese Dragon Formulas, bylinné směsi v podobě lisovaných kuliček patří k důležitým ale i populárním součástem terapie přírodní, čínské medicíny. Bylinné směsi se používají také jako obklady či náplasti či. První aplikace tamponu, nebo spíše bylinné kuličky , proběhla bez větších obtíží a já se tedy dost divila. Měla jsem za to, že jsem naletěla reklamě. Druhá kulička už ale zapracovala.


Ten detox byl velmi výrazný a pocit očištění, který nastoupil po vyjmutí druhé kuličky a odchodu ,čehosi, byl prostě úžasný. Pálivé bolesti v krku se zarudnutím a otokem. Tři poklady Baoding jsou tradičním výrobkem Číny.


Podporují návrat psychického i fyzického zdraví, podporují rozvoj mozkových funkcí a činnost vnitřních orgánů. Naše webové stránky používají cookies. Pomáhají ke správné funkci stránek a lepšímu uživatelskému zážitku. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


V těchto kuličkách se nacházejí menší a těžší, většinou kovové kuličky. Pohybem se malé kuličky uvnitř rozhoupou a přenášejí vibrace na plastové kuličky. Toto jemné chvění stimuluje poševní. V Obchodě Čínské Medicíny si můžete vybrat z mnoha ověřených produktů tradiční čínské medicíny (TCM).


Jednotlivé produkty tradiční čínské medicíny naleznete v těchto kategoriích: TINKTURY Z BYLINEK, VITÁLNÍ HOUBY, REISHI - GANODERMA, CORDYCEPS, SMĚSI HUB A BYLIN, BYLINY, BYLINNÉ SMĚSI, ŽENŠEN, ČAJE - NÁPOJE - SIRUPY - VITAMÍNY, MASTI - SPREJE - OLEJE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky