čtvrtek 27. října 2016

Simax pekáč hranatý s víkem

Skleněná zapékací miska s víkem o objemu 5l. Fat free pekáč pro zdravé pečení bez tuku. Je vhodný do všech typů trub a lednice.


Pekáč s objemem 8l je ideální pro přípravu větší drůbeže. Objem pekáče je 8l, jeho použití je velmi univerzální. Sklo je naprosto čiré, můžete tedy sledovat proces pečení po celou dobu, aniž byste museli troubu a pekáč otvírat a kontrolovat.


Samozřejmostí je možnost použití v lednici i mrazáku. Pekáč s plastovým víkem je ideální pro pečení ale také skladování potravin. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba. Objem dolní nádoby l, objem horní nádoby l. Pekáč je vyroben z tvrdého boritokřemičitého skla, které je velmi odolné, jak.


Hranatý skleněný pekáč s vypouklým víkemaktuálně největší skleněný pekáč na trhuideální pro pečení větších kusů drůbeže ale i. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Simax pekáč hranatý s víkem l zaoblený. Tento pekáč je velmi univerzální. Vhodné do myčky nádobí.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Je vyroben z kvalitní skloviny bez kadmia a olova, která odolá velmi vysokým teplotám. Hranatý pekáč Simax o objemu l je určen k zapékání, pečení i dušení. Balení obsahuje také praktické skleněné víko. Dva díly, je možné používat i jednotlivě.


Při pečení nepřilévejte studenou tekutinu pouze teplou. Při používání dodržujte zásadu pozvolného ohřívání i ochlazování. Nedávejte teplou nádobu na studený a vlhký povrch. SIMAX Pekáč hranatý s víkem l. Veškeré informace o produktu.


Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Jeho použití je opravdu univerzální protože v něm můžete pokrm upéct, servírovat, skladovat v chladničce i znovu přihřát. Využívá se k zapékání, dušení a pečení objemnějších pokrmů. Ideální pro pečení kachny nebo husy.


Hledáte Simax Pekáč hranatý s víkem l? Dál už hledat nemusíte! Pak by vám v kuchyňské výbavě rozhodně neměl chybět hranatý pekáč s plastovým víkem české značky Simax. Využít jej můžete nejen pro přípravu jídel v troubě, ale také jako praktickou skleněnou mísu v kuchyni.


Jistě vás potěší také plastové víko, díky němuž můžete zapékací mísu jednoduše uzavřít. Porovnání cen simax pekac s vikem , srovnání cen simax pekac s vikem na portálu HLEDEJCENY. Porovnat podle parametrů Odebrat ze schránky.


Oválný pekáč Simax o objemu l je určen k zapékání, pečení i dušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky