úterý 18. října 2016

Kotányi polička s mlýnky

Domácí vaření má nenahraditelné kouzlo. Ať už připravujete romantickou večeři, rodinný oběd či pestrou večeři s přáteli - radost z vaření naleznete i Vy. Pokud vaříte z čerstvých surovin, jistě dokážete ocenit jejich kvalitu, barvu a chuť. Neměly by chybět při žádném. S Vaším souhlasem používáme v rámci své internetové prezentace tzv.


Další slevy koření a ochucovadel na Kupi. Pozor na ruce a užijte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! S pisno zahtevo, poslano na naslov: KOTANYI d. Naše koření a bylinky voní a chutnají nejlépe čerstvě namleté v našich mlýncích KOTÁNYI. S mlýnky KOTÁNYI si vyberete, zda si namelete své oblíbené koření či bylinky na hrubo či na jemno.


Léta zkušeností ve výběru půdy, odrůd a pěstování bylin dávají zákazníkům pocítit zázračnou sílu těchto surovin. Tato nabídka od prodejce da1dadabyla archivována dne 16. V této aukci s počáteční cenou 8Kč nebylo přihazováno. Grilujete s vášní a kvalitou máme tady pro Vás grilovací sadu mlýnku na ryby, zeleninu a Argentina. Jedlá mořská sůl, Jodičnan draselný.


OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. Jedinečná papriková směs rychle dobyla Vídeň. Brzy se výroba rozrostla o vynikající koření a bylinky z celého světa - to je jejich pravá vášeň, tehdy stejně jako dnes. Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny. Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím.


Kotányi polička s mlýnky

Nejlevnější mlýnky a kořenky. Polička s kořenkami je vyrobena z kvalitního. Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření. Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování. Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem.


Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření, sůl nebo pepř, slánka a pepřenka. Košík funguje i jako nákupní seznam. Zboží můžete přidávat průběžně, jak vám doma dochází, nebo když si zrovna na něco vzpomenete. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek. Dřevěná police s kořenkami Vám umožní mít Vaše oblíbené koření vždy po ruce.


Kotányi polička s mlýnky

Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné, nebo umístěné v boxu do šuplíku. Kotányi Vám přináší ty nejaromatičtější bylinky, typické pro italskou kuchyni. Zvláště šetrně sušené a pečlivě tříděné si italské bylinky od Kotányi zachovávají svoji plnou chuť a aroma, které se plně rozvinou během vaření a promění každé jídlo v kulinářskou specialitu.


POLIČKA S KOŘENÍM KOTANYI platné do: 31. Menu Mlýnky na sůl a pepř Bottle, Bronzed Brass, Walnut, set 2ks. Rösle polička na koření.


V této závěsné poličce můžete uskladnit širokou škálu koření a bylinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky