úterý 18. října 2016

Svatební sklenice pískování

Vždyť, která svatba by se obešla bez novomanželského přípitku. Křišťálové sklo a ruční pískování jmen a data svatby ze sklenic dělá jedinečný dárek nejen pro novomanžele, ale třeba i pro rodiče. UVEDENÁ CENA JE ZA 2ks.


V ceně je zahrnuto pískování a zobrazené skleničky! Jméno a datum budou po domluvě upraveny.

Pokud chcete jiné skleničky, můžete si je vybrat v záložce NABÍDKA. Podle Vašeho přání zhotovíme svatební sklenice se jmény a datumem. Motivy máme na výběr jednoduché, decentní i složité. Můžeme vám nabídnout rytí motivů na sklenice nebo na sadu sklenic které můžeme doplnit případně karafou či džbánem.


Provádíme pískování log, motivů i sloganů do skla, keramiky či kovu. Náhled pískování : V případě, že máte zájem o náhled pískování , přidejte si do objednávky službu Zaslání vizualizace pískování. Pískovat pak budeme až na základě vašeho souhlasu s náhledem.

Dárková krabička: Doporučujeme přiobjednání dárkové krabičky se saténem. Sklenice v nich vypadají luxusně a jsou. Na zakázku Vám vypískujeme loga firem, klubů, erby měst,věnování a mnoho jiných motivů. Dále popisujeme reklamní a dárkové předměty, zrcadla, skleněné výplně, kovové štítky. Jména,datum a číslo vybraného motivu napište do kolonky v objednávce.


Nebojte se sestavit si vlastní svatební sklenice z naší široké škály svatebních motivů a dekorací. Nabízíme pískování motivu, jména a datum svatby. Konkrétní monogramy, jména nebo datumy vepište v poznámkách v nákupním košíku. Svatba si zaslouží speciální skleničky. Motivy k jubielu, svatbě, narozeninám, firemní loga nebo jen tak pro radost.


Vyberte si u specialistů na sklo. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Upomínkové sklenice pro svatební hosty. Upřesnit parametry Cena: K. DPH (7Kč bez DPH) Ručně pískovaná skleněná sada sklenic na víno na stopce ve tvaru šampus o objemu l.

Půllitry, sklenice , svatební skleničky,maturitní skleničky atd. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Set elegantních dvou skleniček po dvou kusech, vhodné na šumivé víno, sekt či šampaňské.


Dodává se v kartonové krabičce a cena je udaná za celé balení. Soubory zasílejte pouze ve formátech JPEG, nebo BMP, jako náhled postačí i PDF soubor. Předlohy zasílejte kvalitní a ve velkém rozlišení, motiv by měl být.


Romantik - pár svatebních kalichů typu číše na víno s pískováním jmen v ceně. Panák pískovaný konický svatební 05l Nevěsta,holubice,ženich. Svatební pískované sklenice na víno - Lebky 3L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky