čtvrtek 6. října 2016

Diamantový ostřič nožů

Ostřič není určen pro profesionální (komerční) použití! Parametry Dodávka s klipem. Diamantový ostřič nožů Ideální pomocník do kuchyně i na cesty! Pro kvalitní a správné použití nožů na krájení nebo sekání je důležité mít nože precizně nabroušené. Univerzální ostřič nožů Praktický ostřič nožů pro snadné a rychlé broušení nožů.


Můžete ho dát i do myčky. Keramické brusné kotouče brousí obě strany nožů a nůžek současně. Největší předností ručního brousku na nože Firkars je jeho spolehlivost a kompaktnost. The Best Knife Sharpeners). Bruska na nože na nože Guzzanti GZ 00 elektrický diamantový brousek určený k broušení ocelových i keramických nožů , diamantové brusné kotouče, správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří, kryt z nerezové oceli, rozměry 200x79x81mm, váha 0. Krájejte, filetujte, krájejte na drobné a kostky se svými starými noži, jednoduše!


Vynález Edge se doporučuje do každé domácnosti na rychlé a účinné ostření nožů. Tento inovativní ostřič nožů je nyní dostupný s fantastickou zaváděcí slevou. Elektrický brousek nožů Orava.


Tento elektrický ostřič nožů je za nízkou cenu vzhledem k jeho kvalitě. Safírové kotouče, které jsou součástí ostřiče, brousí nože i sekáčky ve dvou stupních. V hrubém stupni broušení a následně v jemném stupni přebroušení. Brousek má vodící drážky pro čepel, které. Tento ostřič je vhodný jak pro čepele s vlnitým výbrusem (zoubkované či vroubkované ostří), tak na rybářské háčky.


Pro profesionální ostření a zušlechtění na ocílce všech ocelových nožů s ° úhlem ostří. Délka ve stavu vhodném k ostření nožů je 1mm. Ruční diamantový ostřič nožů , pro 15º i 20º čepele, Chef´s Choice. OSTŘIČE NOŽŮ V-SHARP PRO KAŽDÉHO - SNADNÉ A EFEKTIVNÍ OSTŘENÍ NOŽŮ ! Ostřiče V-Sharp s diamantovou brusnou pl. Ostřič jemný diamantový , zrnitost 60 oválný tvar, plastová rukojeť, víčko s klipem pro připevnění, délka 104mm, hmotnost 11g Jemný diamantový ostřič o zrnitosti 6je použitelný při ostření nožů i seker.


Zaručeno je velmi jednoduché a bezpečné použití, díky plastové rukojeti. Brusné zóny jsou rozděleny pro 2stupňové hrubé či jemné broušení. Morakniv ostřič Diamond Fine. Další Nože značky MORAKNIV nakupujte výhodně na lypo. Specifikace: -velmi jednoduché použití -oválný tvar -plastová rukojeť -víčko s klipem pro připevnění -vhodný pro ostření nožů , seker.


Orion Ostřič nožů s brusnou ploškou. Kuchařský nůž Roselli Wootz 33cm Roselli. K procesu ostření není potřeba vody. Přístroj je odolný vůči poškození, má vyměnitelní brusné pásky. Je vhodný k broušení nožů a nůžek.


Rozsah ostřícího úhlu je 6-stupňů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Brousí keramické, ocelové i damascénské nože.


Nákup byl zcela jistě dobrou volbou. Důklad-ně si přečtěte tyto pokyny k použití a uchovej-te je pro další použití. Popis Elelektrický ostřič nožů Hravě si poradí s broušením všech typů ocelí, keramických nožů i nožů z Damascénské oceli a výsledkem je vždy perfektně ostrá čepel. Mezi nejoblíbenější patří oboustranné brousky, kde jedna strana je hrubší a druhá jemnější.


Brousky na nože zahrnují širokou škálu produktů. Pro zubaté ostří je potřeba použít speciální brousek ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky