středa 26. října 2016

Carcassonne nejlepší rozšíření

Podle mě odpovídá modrému s cca dvěma rozšířeními, žádné další rozšíření to nepotřebuje, nenutí to nikoho nic dokupovat, je to tak akorát pro nehráče, rodinu, skvělé od až do hráčů a pokud hrajeme tak, že vybíráme ze tří. Po mnoha a mnoha partiích může tato situace nastat, ale od toho jsou na trhu dostupná rozšíření za poměrně příznivou cenu. V každém případě se jedná o ideální rodinnou deskovku, která. Přínáší sebou nové figurky jako je drak, víla a princezna a nové karty tunel a klášter ve městě. Tato taktická stolní hra vám přináší s každým tahem nové možnosti.


Moderní desková hra pro celou rodinu, to je Carcassonne. Vedle základní hry si můžete pořídit více jak desítku dalších rozšíření , které přidají na zábavnosti a jsou novou výzvou ve zvládnutí taktiky. První rozšíření hry Carcassonne.


Přináší do hry hostince, které umožňují získat více bodů za cesty. Dále katedrály, které umožňují získat více bodů za města. Kromě toho také velkou figurky pro každého hráče, která se pro zisk převah počítá za dvě běžné figurky. Navíc obsahuje ještě bodovací kartičky.


Carcassonne nejlepší rozšíření

Jaká rozšíření Big Box obsahuje. V toto edici najdete celkem rozšíření , která obohacují základní hru o nové prvky a herní možnosti. Především to jsou první dvě velká rozšíření „Hostinci a katedrály“ a „Kupci a stavitelé“. Dle mého názoru nejlepší rozšíření z Carcassonne. Všechny komponenty přináší do hry cenné body.


Oživení měst symbolama zboží, stavitel slibující o jeden dílek v tahu víc, nebo prasátko přidávající bod k finálnímu počítání měst u sedláků. Jako bonus praktický pytlíček, ze kterého můžete losovat osud. Když vám příjde, že už je ohrátá tak můžete pořídit rozšíření a dodat nový prvek do hry. Hra vyvíjí soutěživost a někdy až nezdravou.


O to víc chcete hrát dalši hru, jako odplatu :-) Hra má i skvělé komunitní zázemí na spoustu fórech, kde můžete najít i různé rady a recenze k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Rozšíření přináší lehké odlehčení hry v podobě katapultu, k jehož obsluze potřebujete i dávku zručnosti. Katapult je další rozšíření výtečné hry Carcassonne. Tentokrát rozšíření přináší možnost dostavět zdánlivě nedostavitelné cesty pomocí mostů a možnost výstavby hradů a zvýšit si vliv ve svém okolí. Carcasone, které shrnuje několik minirozšíření vydaných za celou dobu rozvoje hry Carcassonne. Toto rozšíření přináší celkem nových kartiček hracího plánu, žetony zboží a pro každého hráče jednu figurku stavitele a figurku prasete.


Carcassonne nejlepší rozšíření

My, taky proto, že to není levná záležitost, jsme si kupovali rozšíření vždycky k Vánocům a Štědrý večer (po Popelce, samozřejmě ) jsme strávili hraním, zobáním a popíjením vínka třeba do půlnoci. Te´d už to prostě nejde … A jestli se vám to bude líbit, můžete postupně dokupovat rozšíření. Carcassonne Mosty a hrady je další rozšíření z nekončící série hry Carcassonne. Frodovy deskové hry – váš průvodce světem moderních společenských her.


Přináší čerstvé novinky, recenze starších i nejnovějších her, pravidla v češtině, rozšíření a varianty ke hrám, fotky, upoutávky na herní akce, žebříčky a hodnocení her. Ty ostatní mě - stejně jako Ame - moc nezaujaly, abych pravdu řekla, tak třeba můj muž už to se mnou pak nechtěl hrát, že kdo si má všechny ty pravidla pamatovat. V tomto boxu najdete dvě velké rozšíření a devět malých bonusových.


Spousta dalších velkých rozšíření jde ještě dokoupit a hrát je se základní hrou všechny dohromady a nebo jen některé, tím se hra neustále obměňuje. Třetí rozšíření hry Carcassonne. Jeho pouhá přítomnost budí hrůzu sedláků, rytířů i lupičů, kteří se pak bezhlavě utíkají schovat k ostatním družiníkům svého pána. Dorazili také potulní kejklíři a přivezli s sebou svoji nejnovější atrakci – gigantický katapult. S tím předvádějí různé kousky a vystřelují z něj všemožné věci.


Stejně jako pod velkou krabicí s původní hrou, i pod menší krabičkou s rozšířením je podepsán autor Klaus-Jürgen Wrede. Změna se neudála ani na postu vydavatele (Hans im Glück) a ani českého distributora, kterým je stále MindOK. Nelze hrát samostatně, pouze se základní sadou Carcassonne. Nová epizoda přináší do hry nejen další sadu figurek (hru je tak nyní možné hrát až v šesti hráčích), ale také kartičky vesmíru, speciální kostku, žetony zbraní a mnoho jiného.


Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky