úterý 11. října 2016

Retro sklenice na kávu

Popis: Šálky nejsou poškozené, kovový držák-hliník. Vše ve velmi dobrém stavu. Rádi zvete přátele v pátek večer na skleničku k sobě domů? Okouzlete každou návštěvu stylovým domácím minibarem zásobeným kvalitním alkoholem i krásným sklem.


A na panáka či koktejl do baru už nikdo nebude chtít.

Dvoustěnné designové sklenice Lamart by Piere Lamart na kávu , ve kterých si svůj oblíbený nápoj vychutnáte s noblesou. Bredemeijer Dvoustěnná sklenice Coffee and Tea, 25cl (sada 2ks) 6Kč. Retro sklenice Kilner Vintage, 3ml. Hrnky na kávu Lungo 230ml set 2ks, modré, Eva Solo. Half Moon Bay Hrnek Docto.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Najväčší retro obchod na Slovensku! Jednoducho retro , retro , retro. Z našej najširšej ponuky si určite každý vyberie. Jedna malovaná se sklenkama,cena 250kč.


Prodám retro skleněné karafy. Druhá broušená s pěti sklenkama na destilát,cena 400kč. Růžová miska na nožičkách, vybroušená 33-kč.


Krásná stylová váza, ručně broušená a malovaná 59-kč, střed je růžový, jináč je čirá. Vyberte si sklenice a skleničky podle ceny a fotky z nabídku mnoha e-shopů. Vychutnejte si kávu a čaj ze skla.


V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu , čaj i jiné teplé nápoje. Skleněné hrnky a šálky na kávu a čaj s podšálkem i bez. Hrnky a skleněné šálky z varného skla, sklenice z varného skla. Bodum Bistro sklenice na čaj a kávu 3ml.


Hodnocení produktu:.

Prohlížením tohoto webu souhlasíte s jejich používáním. Tyto elegantní, vintage sklenice se hodí především při podávání nápojů nebo ji využijte jen jako vázu na květiny a obdarujte s ní vaše nejbližší. Fialové retro sklenice a hrnky. Mezi produkty v kategorii sklenice a hrnky najdete také kvalitní výrobky z obchodů Bonami a 4home. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu.


Slevnené produkty v kategorii sklenice a hrnky jsou označeny modrým štítkem. Spirella RETRO Kelímek. Vhodné vybavení koupelny nebo toalety.


K dispozici ve stejném designu je také kelímek na kartáček, mýdlenka, dávkovač mýdla, WC štětka a odpadkový koš. Mlýnky na kávu ČerstváKáva. Mlýnek na kávu je jedním z nejdůležitějších příslušenství pro správnou přípravu kávy. Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku.


Sklenice jsou ve skvělém stavu bez poškození. Příjemně se drží, jsou vhodné do myčky. Jsou vhodné i do myčky na nádobí.


Borosilikátové sklo má ve srovnání s běžně používaným sododraselným sklem podstatně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky