pátek 14. října 2016

Hrnec na těstoviny tefal

Hrnce na těstoviny na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Hrnec na těstoviny , kuskus a další potraviny. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma.


Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. Tefal Multicook Pro Ref. Zeleninu lze uvarit jak na krehký zpusob tak do krupava a stále se zachováním všech vitamínu. Hodnocení produktu: (recenzí).


Hrnec l zajistí maximální uchování tepla pro dokonalé restování. Velkou výhodou je i nepřilnavý povrch Titanium Extra, který se snadno myje a odolná konstrukce pro dlouhodobý výkon. Jedná se o skvělou investici, těstoviny jsou pak výborné a navíc je snadno přecedíte. Je jedno, zda chystáte špagety nebo třeba drobná kolínka. Samozřejmě nechybí poklice.


Vnitřní hrnec slouží jako cedník s vlastními komfortními madly pro oddělenou manipulaci. Součástí je vnitřní napařovací nástavba s integrovanými madly. Materiál: kvalitní nerezová ocel. Díky poklopu s vysokým okrajem těstoviny nepřekypí, není potřeba je hlídat. Dodává se s praktickou poklicí na cezení, která má na na jedné straně otvory pro cezení těstovin a na druhé pro cezení rýže.


Nádobí je kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce a lze v něm i zapékat v troubě. Extra vysoké dno a silné stěny zaručují velmi dobrou tepelnou vodivost. Celokovové nerezové úchyty. Inzerát hrnec na těstoviny v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od apetitjana na Sbazar. Pro přípravu můžete přidat nudle nebo zeleninu přímo do vyjímatelné vložky z nerezové oceli.


Vložka může být také použita jako sítko pro odvodnění. Perforace s vysokou stranou zajišťuje rychlé odvodnění kapaliny. Vložka na těstoviny se jednoduše vloží mezi hrnec a víko. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Ty se vaří ve speciálním nástavci, voda tak nemůže z hrnce překypět.


Těstoviny pak lze snadno scedit. Vložka pro přípravu pokrmů na páře. V hrnci je vnitřní stupnice. Opatřen silným sendvičovým dnem. Na rozdíl od 7inmá kovový filtr, obracečku a nahoře má okénko, kterým se můžete hrnce na proces přípravy potravin dívat.


Multifunkční hrnec recepty, které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky