pátek 28. října 2016

Dtest trouby

Pyrolýza – vnitřek trouby se zahřeje na teplotu 5°C, při které dojde ke spálení všech organických zbytků uvnitř trouby. Po skončení programu stačí setřít mokrým hadříkem prach za dna trouby a je hotovo. Výrobce uvádí, že při pravidelném používání dokáže pyrolýza obnovit troubu do továrního stavu.


Dtest trouby

Pyrolytické trouby lákají na čištění bez drhnutí. Fungují ale samočisticí programy tak, jak mají – a kolik energie při nich spotřebujete? Abychom na to dokázali odpovědět, poslali jsme trub s pyrolýzou do laboratoře.


Jako obvykle jsme vybírali jak z cenově dostupných, tak drahých modelů. A jelikož jsme je testovali stejně jako vloni ty klasické, můžete si. Test : Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc.


Dtest trouby

Objektivně, nezávisle, bez reklam. Chceme, aby výrobky se stejným obalem byly stejně kvalitní napříč Evropou. Podpořte naši snahu vyjádřením nesouhlasu s dvojí kvalitou na sociálních sítích a sledujte vývoj kauzy na těchto stránkách. Vestavné trouby se ostatně stávají hlavním tématem našeho článku právě proto, že je po nich největší poptávka.


Tímto názvem jsou označovány trouby , které jsou obvykle součástí celého sporáku, tedy jednoho spotřebiče pojícího troubu s varnou deskou. Ve prospěch tohoto zařízení hovoří. Multifunkční trouby patří ke středobodům každé kuchyně.


Dtest trouby

Vestavné modely jsou navíc praktické a mohou být vkusným doplňkem kuchyňské linky. V našem testu vestavných trub jsme si posvítili na jejich schopnost péct, ale také spotřebu energie, rychlost předehřevu, přesnost nastavení a stabilitu teploty, snadnost obsluhy nebo teplotní a elektrickou bezpečnost. Chápeme, že věcí, které je potřeba při nákupu trouby zvážit, je hodně. Nabídka na trhu je velmi široká a výběr zboží je kvůli tomu složitý. Vybírat si můžete trouby libovolného objemu v rozmezí přibližně až litrů.


Tento údaj je třeba volit v závislosti na tom, kolik jídla budete najednou připravovat, respektive pro kolik členů rodiny. V průměru zakoupíte trouby s objemem kolem 30–litrů. Jestliže se však rozhodnete využívat troubu častěji a ve.


Velká očekávání spojují spotřebitelé s parními troubami, které mohou do jisté míry nahradit profesionální výbavu v domácí kuchyni. Nezávislý spotřebitelský časopis dTest si proto vybral sedm modelů, u nichž vyzkoušel nejen parní funkce, ale i ostatní. Objem trouby je jeden z nejdůležitějších parametrů při jejím výběru. To, jaký objem je nejvhodnější právě pro vás, zcela závisí na tom, jaká jídla a pro kolik lidí je budete v troubě připravovat. U obou variant bychom se měli také zaměřit na funkce a doplňky (velikost trouby , dětská pojistka, osvětlení vnitřního prostoru trouby , předehřívání, rozmrazování, grilování, pečení, různé stupně a druhy čištění trouby , v případě plynové trouby i elektrické zapalování a kontrola plamene).


Recenze, Zkušenosti a Test ⭐ poradí, jak vybrat levné, kvalitní a ověřené produkty. Určitě neuděláte chybu, pokud si. Moderní trouby disponují obrovským množstvím doplňkových funkcí, proto si před koupí třeba promyslet, zda chcete jen občas něco upéct, nebo využívat i tyto moderní výdobytky. Jak a kam bude trouba umístěna, byste se měli rozhodnout s ohledem na ostatní výbavu kuchyňské linky. Pečící trouby aneb ani s Herou člověk nic neupeče, pokud nemá doma troubu.


Dnes již můžeme na trhu nalézt nejen základně vybavené trouby či sporáky. Některé kuchyňské trouby disponují funkcí pyrolytického čištění, při kterém se pečicí prostor zahřeje na bezmála 5°C. Tím se připečené nečistoty spálí na prach. Test vyzkoušel tuto funkci u deseti spotřebičů. Mikrovlnky, ktoré dokážu okrem svojej základnej funkcie aj grilovať a piecť horúcim vzduchom, sú atraktívnymi pomocníkmi v kuchyni.


Nie je však ľahké vybrať si medzi nimi. Ich cena sa začína na pár stovkách a stúpa aj rádovo vyššie. Podle toho zvolte adekvátní vnitřní kapacitu trouby.


Udává se v litrech a obecné doporučení radí, že pro menší domácnost (1-lidé) mohou stačit menší trouby okolo l. Do l jde o středně velké trouby , které už poslouží i pro trojčlennou, nanejvýš čtyřčlennou rodinu. Největší modely mají objem nad litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky