čtvrtek 27. října 2016

Montáž sifonu umyvadla

Umývadlá sú pevnou súčasťou toaliet a kúpeľní. Existuje mnoho možností, najčastejšími sú keramické umývadlá, ale najnovšie sú na trhu tiež modely z kameňa a nerezovej ocele. Umyvadla jsou pevnou součástí toalet a koupelen. Existuje mnoho variant, nejčastější jsou keramická umyvadla , ale nově jsou na trhu také modely z kamene a nerezové oceli.


Zakoupili jste si do koupelny náš nábytek a nevíte si rady s montáží umyvadlové skříňky či připojením umyvadla ? Potom shlédněte náš návod.

Kompletní nabídku nábytku do. Vybalte proto umyvadlo a změřte rozteče otvorů pro kotvicí šrouby na jeho zadní straně. Dotáhněte svou vysněnou koupelnu do úspěšného a stylového konce prostřednictvím sloupu k umyvadlu GROHE Bau Ceramic určeného pro ukrytí sifonu a dalšího potrubí, které se nachází přímo pod umyvadlem. Tento sloup je vyroben z té nejlepší keramiky v barevném provedení Alpine White, což je odolný povrch, který vydrží. Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu.


Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Kalich odpadového ventilu podložte těsnicí šňůrou a nerovný povrch vyrovnejte silikonovým tmelem.

Nasaďte ho do odpadního otvoru umyvadla. Přiložte tvarovaný kroužek a zašroubujte jej pomocí spodního dílu ventilu do závitu kalichu. Tyto části obsahuje vtoková armatura. Namontujte pachový uzávěr (sifon) a připojte k. Dříve se odpady připojovaly pomocí pevných novodurových trubek.


Vše se muselo přesně změřit, nařezat, slepit. Výsledkem bylo pevné potrubí, které na jedné straně drželo v sifonu dřezu či umyvadla a na straně druhé ve zdi. Slúži ako zápachový uzáver a zabraňuje plynom z kanalizačného potrubia, aby sa dostávali do kuchyne a kúpeľne. Môžete sa rozhodnúť pre umývadlá rôznych rozmerov, dvojumývadlo aj úsporné rohové umývadlo určené do malých kúpeľní. Kľúčové slová: umývadlo drez sifón čistiť montáž.


Název a zařazení aktivity, Čištění sifonu umyvadla. Povolíme spodní zátku sifonu a podložíme pod sifon nádobu. Přišroubujeme hadice baterie na kohouty přívodu vody, vývod sifonu nasuneme do odpadního potrubí ve zdi a zafixujeme. Každý z nás potřebuje čas od.


Připojovací trubku sifonu vytáhněte ze stěnového přípoje a nechte odtéct zbývající vodu. Povolte šroubení umyvadla na spodní straně. Dávejte pozor, aby vám umyvadlo nesklouzlo ještě před sundáním ze závitových tyčí.

Na upevnění nového umyvadla použijte stávající závitové tyče. Zkontrolujte odstup, protože. Osazené umyvadlo připevníme ke stěně – součástí sady šroubů pro uchycení umyvadla jsou plastové podložky zabraňující styku kovové matice s křehkou keramikou. Nechybí umyvadla , sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla ), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Montáž umyvadla - jak namontovat umyvadlo. Jedná sa o elegantné riešenie, vďaka ktorému bude drez „schovaný“ pod pracovnou doskou. Táto montáž je vhodná pre pracovné dosky z kameňa, keramiky, skla a kompozitných materiálov, ktoré sú odolné voči vlhkosti. Medzi okraj drezu a spodnú hranu pracovnej dosky sa nanesie silikón.


Nakonec utěsněte přechod od umyvadla ke stěně pomocí sanitárního silikonu. Pro uhlazení použijte prst, navlhčený čisticím prostředkem. Ze standardní nabídky dodáváme skříňky WENGE65Z a skříňky ze série koupelnového nábytku VARIO, kde je možné kombinovat několik barev dvířek. Případně si můžete navrhnout nábytek na míru z našeho plánovače nábytku na míru.


Kryt sifonu , sifon, průtočná zátka a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku. Záleží len na vkuse zákazníka, či si zvolí štandardné keramické umývadlo alebo dá prednosť luxusnejším materiálom a do svojej kúpeľne umiestni umývadlo z liateho mramoru, kamenné umývadlo či dokonca z umývadlo z bambusu. Odporúčanej výšky zariaďovacích predmetov.


Ak ste kutilovia a radi si robíte prácu sami, tak máme pre vás užitočné rady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky