úterý 18. října 2016

Pánev na palačinky indukce tescoma

Pánev na palačinky indukce tescoma

Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem. Jak má správná palačinková pánvička vypadat? Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení.


Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Palačinky máme rádi a proto jsem se po čase odhodlal zakoupit pánev pouze na palačinky. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Pokud to tedy jednoduše shrneme, tak vám pánev na palačinky umožní bezproblémově připravovat výborné palačinky , které se nebudou trhat, připalovat, nerovnoměrně propékat a podobně. Každá pánev na palačinky , kterou na následujících řádcích zmiňujeme je výbornou volbou. Banquet pánev na palačinky je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. Je ideální na přípravu palačinek i vaječných omelet a díky nepřilnavé úpravě nemusíte drhnout přilepené těsto. Je vynikající pro přípravu palačinek na sporáku, ale také pro jejich následné zapékání v pečicí troubě.


PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické a plynové sporáky, vhodné do myčky. Stejně můžeme popsat i pánev Tescoma Wok i-PREMIUM. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy.


Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Masivní palačinková pánev GrandCHEF s nízkým okrajem je vyrobena ze zdravotně nezávadného hliníku s nepřilnavou úpravou, neobsahuje plastové díly a je tedy vhodná i do pečicí. Titanová pánev na palačinky je tvarově stálá, stabilní a také odolná vůči kovovému kuchyňskému náčiní.


Mramorová a granitová pánev na palačinky má obvykle dvojité dno, které udržuje teplo i po vypnutí sporáku. Bez problému můžete použít také kovové náčiní. Oblíbené jsou také keramické pánve na.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, BerlingerHaus, Tescoma a dalších. Vnitřní povrch je ošetřen nepřilnavou úpravou, což jistě oceníte při mytí nádobí – těsto se totiž nepřipálí.


Lívanečník je zase vhodný pro přípravu amerických lívanců, které mají menší průměr než palačinky a jsou vysoké. Masivní pánev s indukčním dnem z nerezavějící oceli, vysoce odolným antiadhezním povlakem a nízkým okrajem vynikající pro přípravu palačinek. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Je opatřena špičkovým nepřilnavým povlakem se zvrásněnou strukturou a charakterem neleštěného přírodního kamene. Palačinka se během přípravy nedotýká povrchu pánve celou svou plochou, ale spočívá na velkém množství malých vyvýšených bodů a smaží se bez připalování a rovnoměrně.


Pánev na palačinky TESCOMA i. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Tescoma pánev na palačinky i-PREMIUM 26cm od 8Kč - Heureka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybírejte si pánve na palačinky podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Nakupte nejlevněji přes Heureku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky