pátek 28. října 2016

Nano přípravky na úklid

Nano přípravky na úklid můžete aplikovat na jakékoli namáhané povrchy – textil i kůži. Nemusíte věnovat úklidu dlouhá odpoledne, pořizovat nákladné čistící prostředky ani si půjčovat čistící stroje. Nano čistící prostředky plně využívají efektní složení.


Jednoduchou aplikací mechanickým rozprašovačem přímo na povrch okamžitě uvolní veškeré nečistoty. Pyl, prach, mastnotu, otisky prstů, vodní kámen pak společně s prostředkem jednoduše setřete mikrovláknovou utěrkou. Těmito prostředky lze odstranit rez, vodní kámen a další.

Nano částice pronikají vrstvou špíny do všech záhybů a nerovností, kde rozpouští usazené nečistoty. Nespornou výhodou je fakt, že zůstávají zachovány paro-propustné vlastnosti. Námi používané přípravky jsou biologicky odbouratelné, netoxické, neagresivní vůči povrchům.


Nano Pěna přináší dokonalou antibakteriální čistotu bez vodního kamene a špíny na několik měsíců po takto snadném vyčištění a současném ošetření nano -impregnační vrstvou v podstatě bez práce. Takhle skvěle vypadá ochráněný povrch celé měsíce, stačí občas opláchnout obyčejnou vodou, nebo otřít vlhkým hadříkem. Pikatec Nano -sada na ochranu jízdních kol Ceramic.


Nano set pro přípravu a ochranu povrchů jízdních kol. Přípravky jsou určeny jak na rámy (lesklé i matné), tak i na kovové a chromované části, které se po ošetření méně špiní, velmi snadno udržují a jsou chráněny před poškozením. Používáte někdo doma na úklid nano pěnu?

Slyšela jsem, že dovede zázraky. Jaké jsou vaše zkušenosti? Nano částice, vytvoří na povrchu neviditelnou vrstvu, která má silné samočisticí vlastnosti (hydrofobní, oleofobní efekt).


Zároveň ale zůstávají zachovány paro-propustné vlastnosti materiálu, neboť samotné nano prvky nedrží na povrchu pomocí pojiva, nýbrž za pomocí chemických vazeb a magnetických sil. Našim cílem je nabídnou přípravky , se kterými je každodenní život snažší a příjemnější. U nás najdete profi úklidové a čisticí prostředky pro perfektní a snadný úklid u vás doma, v kanceláři i výrobních prostorách. Profesionální přípravky pro profesionální úklid. ANKER Cleaners jsou vyvíjeny s využitím nejnovějších technologických poznatků a naleznou uplatnění jak v profesionálních provozech, tak v domácnosti.


Ošetřené povrchy se stávají odolnějšími vůči prachu, mastnotě, vodnímu kameni, žáru, sazím, vlhkosti a dalším nepříznivým vlivům. V našem sortimentu naleznete také kompletní nanotechnologie na úklid. Nízké ceny, vše skladem a dodání do hodin v našem e-shopu!


Nanotechnologie na auto a úklid Nano - bonatrade. Historie a současnost nanotechnologie - nanoprotech. Unsubscribe from U Šmajdy? Na obalu může být napsáno „ nano “, nemusí ovšem jít o nanotechnologii, zvláště v případě, že je výrobek podezřele levný. Nano Univerzál Sada je nanoimpregnační sada na nejrůznější typy neporézních materiálů určená pro koupelny a kuchyně.


Firma NanoConcept je německý výrobce produktů převážně na impregnaci a ochranou povrchu materiálů na bázi moderní nanotechnologie. Pojem nano impregnace je v poslední době skloňován stále častěji díky svým vlastnostem jako několikrát delší životnost ochranné vrstvy, odolnost proti setření, prodyšnost a antibakteriální vlastnosti.

Nano AntiPrint je nano přípravek vyvinutý pro ochranu a obnovu povrchů materiálů jako jsou eloxovaný hliník, nerez ocel, zinek, měď, mosaz apod. Vytváří ultra tenkou vrstvu určenou k ochraně kovů a lakovaných materiálů zabraňující tvorbě otisků prstů. Právě na efektu lotosového květu fungují naše přípravky.


Na jednoduché čištění a údržbu skleněných a keramických povrchů, glazovaných obkladaček, sanitární keramiky a pro snadné odstranění nečistot, usazenin a stop po mýdle jsou vhodné speciální nano přípravky Dreja-Clean. Jedinečná technologie vytvoří neviditelnou ochrannou vrstvu na povrchu. Nemusíte vybavit domácnost ani garáž množstvím čistících prostředků ani si vyhrazovat volné odpoledne na pečlivý úklid. Nano odstraňovač řas a mechů, 5ml.


V jednotlivých produktových řadách Nasucho, Namokro a Tekuté sklo vám představujeme mimořádně efektivní. Díky efektivnímu setu nano ochrany koupelny dokážete dobu úklidu ZKRÁTIT O TŘETINU! Tento set ochrání všechny kritické povrchy ve vaší koupelně před vodním kamenem a ušpiněním. K úklidu postačí hadřík a voda.


Jak na auto bez škrábanců? Nano kosmetika je velmi užitečná pro všechny milovníky krásných a naleštěných automobilů, kteří vědí, jak svou pýchu kvalitně ochránit před vnějšími vlivy. NANO kosmetikou od firmy Koch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky