pátek 28. října 2016

Gumový smeták irma

Tento smeták s pevnými gumovými vlákny je výborný pro bezprašné a snadné zametání vlasů a chlupů z podlah a je vhodný i pro vymetání nečistot z koberců. Guma zabraňuje nepříjemnému působení statické elektřiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velmi vhodný do domácnosti, kde se vyskytují domácí mazlíčci - při zametání smetí nepráší a štětinky nevýří prach. Odkazy na odborné recenze. I věc z druhé ruky může dobře sloužit.


Vyberte si z kategorie smetáky, smetáčky a lopatky Irma. Doporučuje nás zákazníků. Smetáky, košťata, lopatky a nása. Kdy zboží obdržím, poku. Dostupnost: Skladem méně než 10.


Kč bez DPH 17Kč vč. Cena uvedena vždy za jednotku. Využití zejména v kadeřnictví. Pokud budete mít specifický požadavek např. Gumový smeták s teleskopickou rukojetí.


Tyčku lze vyměnit za klasickou s hrubým závitem. Váš dopyt na tovar Irma zmeták na vlasy gumový s teleskopickou tyčou 120cm. Dokumenty na stiahnutie k Irma zmeták na vlasy gumový s teleskopickou tyčo. MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU!


LOFT s holí 120cm tvarovaný. Ideální obzvláště na zametání vlasů a chlupů. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nepřekonatelný v úklidu, pro všechny druhy vnitřních i venkovních povrchů, zvláště vhodný na vlasy a chlupy (přilnou - smetáček se pouze opláchne pod tekoucí vodou). Koště univerzální s násadou Alu 1cm.


Gumový smeták irma

Celá nabídka od výrobce. Skvěle si poradí s nečistotou různých povrchů. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Detail produktu Do obchodu. FINISH kg - sůl do myčky.


Nejlevnější košťata a smetáky. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kvalitní zboží, které si zaslouží vaši pozornost.


Doručitelnost zásilek přes Pohodlný nákup mimo jiné znamená, že můžete vše pořídit teď hned na jednom místě a navíc za výhodných podmínek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky