středa 26. října 2016

Mlýnek na kávu porlex mini

Re: lněné semínko - napsal(a) Hana Tůmová, Čerstvá Káva. Správnou funkci mlýnku při mletí jiných potravin. Hledáte ten správný mlýnek pro vaši kávu ? Tento mlýnek si již získal mnoho fanoušků a dokonce se považuje za jeden z nejlepších na trhu.


Srdcem mlýnku jsou keramické kameny, které vám kávu semelou.

Oba dva vynikají svojí elegancí, kvalitním provedením, odolností a přesností. Oba dva také perfektně padnou do AeroPressu (přičemž tuhle šikovnou menši verzi schováte téměř celou). V mlýnku připravíte na jedno namletí kávu na cca šálk y (g). Porlex se pořizuje na celý život. Mlecí mechanismus je u obou mlýnků vyroben z keramiky.


Kameny melou přesně a rychle, jednoduše. Díky svému provedení je ideální na cestování.

Po měsíci používání oba keramické kameny se rozbily. A ani reklamace mi nebyla uznána. Re: Bez nadpisu - napsal(a) Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva. Je nám líto, že jste nebyla s tímto mlýnkem spokojená. I při každodenním používání po dobu několika let, bude kávu mlít stejně jako první den.


Praktické při cestování. Uchycení kličky mlýnku je kvalitní a nejsou již problémy s vymačkáním dřívějšíh. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Perfektní minimalistický mlýnek jak na domácí použití, tak na cesty. Shop Everything you Need on eBay!


Díky nerezovému plášti jsou všechny důležité části, zejména keramické mlecí kameny chráněny před sebemenším poškozením. Pokud často cestujete a chcete si vychutnat čerstvě namletou kávu BotaCoffee, tento mlýnek je správná volba.

Japonské produkty jsou známé svou precizností, proto nebudete zklamaní. Je lehký a velice skladný. Jeho váha je jen kg. Do zásobníku se vleze g kávy. Kolem obvodu má gumovou manžetu pro lepší manipulaci a při cestování oceníte jeho skládací rukojeť.


Celý mlýnek je vyrobený z nerezové oceli. Je vybavený keramickými mlecími kameny. Ty se při mletí na rozdíl od ocelových nezahřívají a nehrozí tak přepálení a znehodnocení mleté kávy. Keramické kameny se nemusejí ostřit a mají dlouhou.


Je velice malý, skladný a díky plastovému tělu také lehký. Najednou pomele až g kávy, což vystačí bohatě na dva šálky kávy. Zásobník s namletou kávou je možné zavíčkovat a mletou kávu tak připravit dopředu.


Kávová zrna rovnoměrně drtí keramické kameny, které se při procesu nijak. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky