pátek 21. října 2016

Sklokeramická jednoplotýnka

Jednoplotýnkový vařič First Austria se sklokeramickou deskou, kterou lze snadno vyčistit. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk s velkým a dobře čitelným displejem. U vařiče nechybí ani časovač, dotykové ovládání a spoustu dalších užitečných funkcí.


Praktická funkcia časovača umožní nastaviť konkrétnu dobu varenia, ktorá sa následne ukáže na displeji. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Nastavitelný termostat, vysoká účinnost: 3°C, může být dosaženo do s. Návod k použití CZ, 45. Ideální do ubytoven, na chaty a cestování.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výrobky Rommelsbacher u nás za výhodné ceny!


Model se perfektně hodí i na studentské koleje. S ukazatelem zbytkového tepla na desce víte která zóna je ještě horká a jste tak chráněni před nepříjemným popálením a jinými nehodami. Velmi rychlé nahřáti proti klasickým litinovým plotnám nahřátí na 300°C do sekund. Velký průměr plotýnek 2mm a 1mm. Plotýnka, dvouvařič a stolní mini trouby jsou ideální pomocníci na vaření a pečení do menších domácností, ubytoven nebo na chatu.


I přes své menší rozměry splní svůj účel. Skladem (KS) 82Kč bez DPH. Hyundai IND 1Indukční vařič. Teplotu si můžete nastavit od °C do 2°C v celkem úrovních.


Samozřejmostí je indikátor zbytkového tepla. JATA V1sklokeramická plotýnka Zboží do 24H u Vás! Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Německá kvalita, tradice a nejmodernější technologie. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Prodam minikuchyňku - dřez sklokeramická dvouplotýnka lednička s malým mrazáčkem a skříňka.


Zachovala bez poškození. Rýchle dodanie a kvalita zaručené! Vybrat si můžete výrobky z kategorií.


U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky