pondělí 24. října 2016

Apartmány bašta sušice

Ve všech apartmánech je k dispozici minibar. Sightseeing flights over Sumava. Do you desire to climb to clouds and to enjoy unique look at beauties of our country? Prožijete v něm krásnou letní i zimní dovolenou spojenou se sportovními aktivitami i nerušenou relaxací v přírodě.


Každý apartmán pro 2-osob je tvořen obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní a koupelnou.

Objednejte dárkový poukaz pro své nejbližší. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. A minibar is provided free of charge in all apartments. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Kromě pohodlného apartmánového ubytování naleznete v domě také útulnou hospůdku a vinárnu.

V nabídce je celkem lůžek. V letních měsících ubytovaní hosté jistě využijí možnost vykoupat se v řece Otavě. Okrem pohodlného ubytovania ponúka penzión spoločenskú miestnosť s kuchynskou linkou a možnosť parkovania zadarmo.


View photos and read reviews. Najdete je pouhých 1metrů od náměstí i aquaparku s wellness centrem. Hosté mají k dispozici zdarma Wi-Fi připojení a parkoviště. V přízemí budovy se nachází oblíbený Cigar Club.


Okolí domu nabízí turistům široké možnosti kulturního i sportovního vyžití. Save big with Reservations. Book online or call now. Navštivte naší novou webovou prez. Chcete si aktivně odpočinout a zároveň poznat své.


Můžete poslat nejen rezervaci ubytování, ale i jakýkoliv jiný dotaz. Nadstandardně vybavené apartmány v centru města v blízkosti sportovního areálu. Ubytování a restaurace v objektu stadionu.

Dvojlůžkové pokoje s možností přistýlky. Zobrazte si úplný profil uživatele Dagmar T. Sušice a okolí - zajímavosti, tip na výlet. Apartmány Bašta Sušice. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Perfektní hotely – na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé. Rezervujte teď, plaťte během pobytu! Užijte si flexibilitu navíc a vyberte si pokoj s možností zrušení rezervace ZDARMA.


Obsluhovaný apartmán Načítání. Pronajímá se celé nově udělané podkroví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky