úterý 18. října 2016

Alobal extra silný

Jak hodnotím extra silný alobal ? Nejdřív se vám musím přiznat k takovému faux pas. Když mi alobal došel, tak jsem to chtěla hned vyzkoušet. Tak jsem ho rozbalila, otevřela, vzala “pilku”, nalepila, chystám se. V domácnostech se používá fólie o síle. Potravinová hliníková fólie neboli alobal je oblíbeným ekologickým materiálem pro přípravu, skladování a balení produktů.


Fólie je optimální pro pečení různých pokrmů v troubě. Je skutečným pomocníkem v kuchyni, protože velmi usnadňuje proces vaření. Jídla vařená v alobalu jsou šťavnatá a zároveň si zachovávají svou jedinečnou chuť a vůni.


Velmi kvalitní extra silný grilovací alobal , vhodný pro rožnění celých selat. Není vhodný pro balení velmi kyselých nebo slaných potravin. Alobal extra silný - 16MIC - 8m - 44cm.


Pro pečení, grilování a balení. Výhodou je nejen jeho síla (16MIC ), ale zejména jeho šíře cm. Lze ho tedy použít na grilování pro větší počet osob nebo balení objemnějších potravin.


Alufix alobal extra silný. Jedná se o pevnou, extra pevnou Alu fólii (16mikronů). Bohužel na eshopech označují jako Extra silný takový ten střední. A v krámě jsou všechny zabalený.


Našla jsem info, ze se alobal vyrábí v tloušťce 6-200mikronů. To asi nebude ten úplně silný co? Poradte prosiiiiim kdo máte zkušenost, jaký mám koupit?


Fino alobal na grilování m. Hliníková fólie pro domácnost. Popis Extra silný alobal vhodný na grilování. Další slevy fólií a obalů na Kupi.


Alobal extra silný

Second to none business to business wholesale marketplace. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European Union. Jednotková cena 335Kč za kg. Chcete-li zanechat recenzi tohoto produktu, přihlaste se nebo se zaregistrujte.


Alu folie je vhodná pro uchování potravin,na svačina a pečení. Všechny informace o produktu Grilovací nářadí alobal chalupářský 3mx50cm extra silný , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze alobal chalupářský 3mx50cm extra silný. Al (chemická značka pro hliník) a obal.


Zákazníci s tímto produktem zakoupili také. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Jedná sa o pevnú, extra pevnú Alu fóliu (16mikronů). Je v extra hrúbke ktorá garantuje, že sa alobal len tak ľahko nepretrhne alebo neprehorí.


Užite si grillovanie naplno a nenechajte si ho skaziť kúpou tenkého alobalu ! Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky