středa 12. října 2016

Sklenice k jubileu

Hledáte zajímavý, vkusný a decentní dárek k narozeninám anebo k jinému životnímu jubileu vytvořený podle vaší představy? U nás si můžete vybrat zajímavé zboží ze skla a porcelánu. Také vám můžeme podle vašeho přání zhotovit pískovací nebo ryteckou technikou jakýkoliv motiv na vámi vybrané sklo. Máme na výběr výroční sklenice , nápojové sety, vázy.


Vaše dárkové sklenice k narozeninám (nebo k jinému jubileu nebo příležitosti) si můžete objednat jen jako sklenice se jménem, sklenice s textem (vtipnou hláškou) na přání nebo sklenice s popisem události. Gravírovaná sklenice na váno má obsah 350ml.

Je ideální nejen jako maturitní sklenička nebo s vybroušeným jménem a číslem jako dar k narozeninám pro ženy i muže. Plocha a zaoblený tvar umožňují vybrousit pouze jednoduchý motiv (jméno a číslo). Na sklenice lze objednat dárkové balení pro jeden i dva kusy v decentním tmavomodrém provedení. Přání k jubileu let Vnitřní texty: č. Hodně štěstí, zdraví a krásných okamžiků v životě přeje. Všechno nejlepší, hodně štěstí, pevné zdraví a mnoho životní pohody přeje č. Dárková sada sklenic k výročí svatby nebo životnímu jubileu.


Dvě sklenice na šampaňské Angela s pískovaním jmen, květinovým ornamentem s číslem výročí v dárkové krabici.

V ceně je dárková krabice se saténovou výstelkou. Saténová stuha a dekorace na krabici dle vašeho výběru za příplatek. Luxusní,bohatě zdobená číše. Pro mimořádný zážitek z přípitku. Reklamní sklenice s logem firmy - dárek pro zaměstance i obchodní partnery.


Zvolte si vlastní text. Obrázek si můžete vybrat z naší galerie. Listina skládací ve formátu Ak jubileu let Text: Vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, lásky, zdraví a životní pohody. Málo každodenních starostí a vždy mnoho přátel nablízku. Po nalití tekutiny do sklenice se uvnitř vytvaruje krásná mořská panna, která se na Vás bude dívat a připraví Vám krásnou podívanou.


Ručně pískujeme obrázky různých motivů na skleněné číše, sklenice , půllitry, vázy. Dárky, suvenýry a sportovní poháry ze skla. Možnost návrhu vlastního motivu z fotografie nebo pohlednice. Pískujeme i na Vaše sklo, za výrobní ceny.


Skleničky Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Suchdol nad Lužnicí. Sklenice dekorativní k jubileu let, let,.

Vystavit v této kategorii. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsm. Objednat si můžete ale i sklenice k jubileu zcela jinému (nejen půllitr 60) - záleží jen na vás, jaký motiv a text si zvolíte. Náš dárkový půllitr k narozeninám (s jakýmkoliv jménem a nejen s číslem 60) je originální a současně velmi praktický dárek k šedesátým narozeninám. Na narozeninový dárkový půllitr si.


Zde je ukázka pro inspiraci. Sami si zvolte pivní půllitr nebo jiné sklenice k narozeninám s libovolným motivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky