pátek 14. října 2016

Elektrický otvírač oken

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding. Discover the Magic of Easy DIY! Tento pohon je možné použít na všechny typy oken i na světlíky na denní i požární odvětrání.


Vyrábí se v napětí V DC. Zdvih pohonu je 710mm nebo 530mm. Pohon automaticky obsahuje funkci synchro. Třída ochrany je IP 54.

Barevné provedení je v eloxové. Elektrické otevírání oken. Velice často se v dnešní době řeší nedostupnost vysoko umístěných oken elektrickým ovládáním. Jde o moderní a elegantní řešení, které přispívá ke komfortnímu užívání oken.


Nabízíme celou řadu řešení od cenově nenáročných až po luxusní produkty. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto pohony oken ve variantě 24V ve spojení s řídící jednotkou se záložním zdrojem jsou vyhledávanou součástí požární ochrany budov. Používají se k odkouření požárního úseku, jako přívod čerstvého vzduchu do prostoru, nebo slouží k odvodu kouře a tepla z prostoru při požáru.


Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken , dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a materiály, systém illbruck i fólie, stavební chemie, sponkovačky, kotevní technika, kování. Standardní otvírač odemyká pod napětím. Přidržení v otevřeném stavu se odemkne elektrickým impulzem a zůstane odemknuté až do otevření dveří.


Robustní automatický otvírač pro střešní okno - píst s pákou, kterým nahradíte manuální otvírání. Nadsvětlíkové otvírače VENTUS. Automatický otvírač pro střešní okno - píst s pákou, kterým nahradíte manuální otvírá.


Otvírač nadsvětlíků VENTUS F 2lze ovládat ruční pákou,pomocí kliky či el. Lze jej použít pro všechna PVC,dřevěná i hliníková okna,klasických tvarů ale i na širokou škálu atypických provedení,kde doplněný o lanové převody otvírá šikmá,trojúhelníková,oblouková okna a umožňuje montáž ovladače pod.

Tento speciální elektrický otvírač effeff 1spolupracuje s mechanickým hákovým zámkem. Pro průchod dveřmi tak můžete využít mechanické odblokování pomocí cylindrické vložky na straně zámku, nebo elektrický impulz přes otvírač. Odesláním beru na vědomí zpracování osobních údajů. Prosím vyplňte položky označené hvězdičkou.


Budeme tak moci rychleji a lépe reagovat na Váš dotaz. Výhodou je úspora energie – k otevření stačí krátký impulz (použití např. dvoje dveře za sebou na chodbě). Otvírač automatický pro skleníky GARDENTEC je univerzální automatický otvírač skleníkových oken. Skládá se z pístu s pákou, který nahrazuje nutnost manuálního otevírání oken.


Otvírač funguje na principu tepelné roztažnosti, kdy se zvyšující se teplotou ve skleníku píst pomocí páky otevře okno. Potřebujete sehnat elektrický pohon, či manuální otvírač oken ? Neváhejte a kontaktujte nás. Naše firma DOSTING, spol.


Brně na ulici Košinova. Uspokojíme skoro všechny požadavky a nároky na aplikace s pohony, včetně reakce systému na teplotu, vítr či déšť. V tomto oboru máme již dlouholeté zkušenosti.


Vše pro domácí kutily i profesionály. Rádi vám poradíme s výběrem. Nejširší nabídka zámků, cylindrických vložek, kování a zabezpečovacích systémů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky