pondělí 31. října 2016

Kontaktní gril clatronic kg 3487

Robustní konstrukce z nerezové oceli s pevnou rukojetí zapadne stylisticky optimálně do každé profesionální kuchyně. Obě nepřilnavé grilovací desky silně. Kontaktní gril umožňuje připravovat maso, zeleninu, ryby nebo třeba panini, a to vše zcela bez nutnosti použití dodatečného tuku, díky čemuž mohou být takto připravené pokrmy velmi zdravé.


Připravte si vynikající oběd či večeři snadno a rychle. Díky oboustrannému grilování již nemusíte připravované pokrmy otáčet. Tento elegantní gril má nerezový plášť , toaster pro 2. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Sokoldalúan használható grill például panini sütésére, pecsenyék, halak vagy zöldségek, egyéb húsok sütésére és grillezésére.


Kivehető csepegtető tálca a könnyű tisztítást is elősegíti. Rozsdamentes acél háztest, tapadásmentes belső sütési felület. Konstrukce grilu kontaktní gril D. Velikost grilovací plochy: cm: Materiál roštu: St. Jakmile jednou vyzkoušíte kontaktní gril , věříme, že si ho zamilujete. Jedná se totiž o věrného pomocníka nejen v kuchyni, ale i na terase, v altánu nebo kdekoliv jinde, kde budete pořádat pořádnou grilovačku.


Kontaktný gril umožňuje pripravovať mäso, zeleninu, ryby alebo napríklad panini, a to všetko bez nutnosti použitia dodatočného tuku, vďaka čomu môžu byť takto pripravené pokrmy veľmi zdravé. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Pripravte si vynikajúci obed či večeru ľahko a rýchlo. Vďaka obojstrannému grilovaniu už nemusíte pripravované pokrmy otáčať. Vybíráme: kontaktní gril.


Elektrické grily jsou v posledních letech stále více žádaným hitem. Gril má nerezový plášť. Free Shipping Available.


Popis produktu Vlastnostikontaktní gril prooboustranné grilování bez tukuvhodný ipro přípravu panini, steaků, ryb, zeleninyatd. Ploče sa non stick slojem sprečavaju lepljenje hrane. Looking For Clatronic ? Neohodnoceno Clatronic. Oznamujeme, že naše prodejna výpočetní techniky v Kravařích, je v provozu se změněnou otevírací dobou.


Termostat ano Celý popis a technické parametry. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az focuscamera. W Pripremanje bez masti Nelepljiva ploča dimenzija 29.


Ploča se može skidati i periva je u sudomašini. Na gril tosteru Clatronic je ugrađen displejsa prikazom kad je postignuta željena temperatura. Postoji i posuda za skupljanje masti, kao i odeljak za odlaganje kabla.


Kontaktní gril pro oboustranné grilování bez tuku Vhodný i pro přípravu panini, steaků, ryb, zeleniny atd. MOKI – tai atsiskaitymo būdas, leidžiantis už savo pirkinius atsiskaityti per mėnesius. Priručnik sa uputstvima Simboli u ovom priručniku za upotrebu Informacije važne za vašu sigurnost posebno su označene.


Izuzetno je važno poštovati ova uputstva u cilju izbegavanja nezgo-da i sprečavanja oštećenja aparata:. Budite prvi koji će oceniti ovaj proizvod. Kuchyňské grily, EasyArt24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky