pátek 21. října 2016

Brandt bwf594dwe

The free zone, a multitude of combinations to discover! Brandt myslí na rodiče neposedných dětí. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Práčka s predným plnením BRANDT BWF594DWE stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


Všetky informácie o produkte. Info o spracovaní osobných údajov Správca osobných údajov: Alza. Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Příslušenství pro BRANDT BWF594DWE přehledně na jednom místě. Pravidelné akce a slevy na příslušenství pro BRANDT.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte. Prezri si u nás bwf594dwe a porovnaj ceny v 10. BT653HQE Všechny vrchem plněné pračky.


Práčka dokáže naraz vyprať až kilogramov bielizne, čo. PRAČKA BWF594DWE od BRANDT z kategorie IMPORT ELMAX koupíte v e-shopu Cash-elektro. Nutná registrace u výrobce. Bližší informace o akci naleznete ZDE.


Silence Drive System, funkcie Save Time, Memo Activ, automatické váženie náplne, ľahké žehlenie, nerezový bubon,. U tohoto modelu si můžete vybírat z osmi programů praní a dvou programů sušení. Pračka automaticky vyváží náplň a. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyberte najpredávanejšie produkty brandt Hľadajte podľa parametrov Najlacnejšie na NajNakup. Základní parametry Typ pračky Volně stojící Plnění Přední Kapacita Barva pračky Bílá s chromovanými dví. Vám porovná ceny z tisíce obchodů.


Díky moderním technologiím, úspornému provozu a dalším funkcím vám pračka zjednoduší každodenní praní. Sur commande constructeur, à jours ouvrés. Pièces et accessoires neufs garantie mois.


Notre service client peut vous conseiller. Beställ online Snabb leverans Enastående kundservice. Sök efter PNC, service, modellnummer etc. Hitta typskylten Vi hjälper - klicka här.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky