středa 12. října 2016

Držák na ručníky ikea

Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Vybírejte z naší nabídky.


Ručník je jen na jednu věc, ne? Měkké osušky vás mají jemně otřít, ale zároveň dodávají vaší koupelně styl (a možná vám i každý den vykouzlí úsměv na rtech).

Podívejte se na naše ručníky nejrůznějších rozměrů a stylů od jednobarevných až po vzorované. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní.


Potřebujete trochu pomoct v kuchyni? Zkuste organizér na čisticí prostředky. Díky němu máte všechno krásně uspořádané a práci zvládnete za chvilinku.


Máme dva typy – železný držák nebo tyč na utěrky.

Oba vám usnadní život – více se dozvíte online nebo v obchodním domě. IKEA - BROGRUN Věšák na ručníky , tyčky, nerezavějící ocel, Šetřte prostor tím, že ramena posunete doprava, doleva či ke zdi – když je nepoužíváte. Vyrobeno z nerezavějící oceli, která je odolná a snadno se čistí. Od držáků toaletního papíru až po toaletní kartáč vám naše doplňky k WC pomohou udržovat koupelnu či toaletu čistou a svěží.


Nabízíme různé barvy, design i materiály, takže si toaletu můžete vybavit podle svého vkusu stejně jako ostatní místnosti v bytě. Chcete nějak rychle a jednoduše zařídit, aby vaše oblečení nebylo zmačkané a vždycky jste ho snadno našli? Pověste ho na ramínka – máme různá, na havajské košile i puntíkované sukně. Prohlédněte si naši nabídku, vyberte, co potřebujete, a všechno své oblečení si krásně uspořádejte! Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků.


U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky. Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. IKEA - TORKA Držák na papírové utěrky, stříbrná, Držák na kuchyňské útěrky má opornou tyč, která ulehčuje trhání utěrek. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné.


Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Inzerát IKEA Držák na ručníky NOVÉ - REZERVACE v okrese Kladno, cena 100Kč, od Jane Vankova na Sbazar. Noble Collection Nástěnný držák na klíče Dno pytle. Můžete jej použít jako držák na klíče, ručníky do koupelny, utěrky do kuchyně apod.


MJÖRN IKEA , výška 12cm,hloubka 22cm,šíře 49cm,používaný bez vapředání Praha 8-Čimice,co nejdříve,jen vážní zájemci,uvádějte své čas. Skvěle bude držet na jakémkoli rovném povrch. Držák na ruční sprchu s přísavkou TISKEN Série TISKEN vám umožní mít věci na dosah ruky, aniž byste museli vrtat do zdí.


Přísavky drží velmi pevně a jakmile je umístíte na hladký povrch jako je sklo nebo dlaždičky, nepovolí, dokud je sami nesundáte. Držáky ručníků vybírejte především podle vzhledu, rozměrů a způsobu využití – na jeden ručník, na více ručníků nebo na osušky. Máme pro vás různé typy, například jednoduchý, kruhový, otočný, tříramenný, čtyřramenná apod. Stylové držáky na ručníky se speciálním a dlouhodobě zářivým povrchem.


Doplňky do koupelny bez vrtání, dávkovače mýdla, koše na prádlo nebo sprchové závěsy hledejte na FAVI. Stovky produktů z desítek skvělých e-shopů pro ještě útulnější koupelnu. Bambusové i nerezové doplňky do koupelny, šperkovnice i kosmetická zrcátka pro každou domácnost.


Držák ručníků s třemi pohyblivými rameny je nedílnou součástí praktického vybavení koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky