čtvrtek 6. října 2016

Ikea konvice

Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků? My máme řešení pro každého. Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje. Nemůžete se dočkat dalšího šálku svého „životabudiče“? Jste vášnivým milovníkem kávy?


Prohlédněte si naši úžasnou nabídku pomocníků, jako je French press, konvice na kávu a čaj a spousta skvělých praktických doplňků.

Buďte kreativní a připravte si dnes šálek lahodného kapučina! Jde v podstatě o laboratoř Jamese Bonda pro IKEA , kde testujeme a hodnotíme prototypy. Jedna z věcí, které jsme zkoumali, bylo například to, aby termosky udržely tekutinu teplou po dlouhou dobu. A aby skleněné šálky a konvice něco vydržely, dobře se používaly a zároveň vypadaly lehce a ladně,“ dodává Malin. Vyrobeno z nerezavějící oceli, která je trvanlivá a snadno se čistí.


Výrobek před prvním použitím umyjte. Lze používat na všech typech varných desek, včetně indukčních. Varná konvice METALLISK vyhrála jednu z nejstarších a nejprestižnějších cen – GOOD DESIGN.


Vychutnejte si tu nejlepší filtrovanou vodu BRITA, která kdy existovala.

Díky jedinečné filtrační technologii MAXTRA se redukují zbytky uvolněného vodního kamene a chuťově rušivých látek, jako například chlór. Pro snazší čištění lze rozebrat. Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku. U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání, ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev, která zároveň poslouží jako dekorace místnosti.


Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů. Porcelanova cajova konvice ikea produktů Porcelánová čajová konvice Teakyo – červená Moderní pojetí klasické a jednoduché čajové konvice v japonském stylu s barevným a komfortním držátkem a praktickým plastovým sítkem, o které se při vyndávání nespálíte.


Fantasyobchod Železná konvice na čaj. Nádherná železná konvice určená k vaření vody přímo na ohni. Působí bytelně, pojme přibližně litr vody. Pro příznivce venkovního čajování naprostá nutnost! Konev se nesmí dostat do kontaktu s čistícími prostředky, čistí se pouze horkou vodou.


Upozornění: výrobek není. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Ku každému stolovaniu s priateľmi či rodinou patrí dobrá káva alebo čaj.


Aby ste mohli horúce nápoje elegantne servírovať, je na trhu široká ponuka servírovacích kanvíc originálnych dizajnov a tvarov, určených pre najrôznejšie nápoje. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

SIMAX, Tescoma, Toro a dalších. Konvice na čaj skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky