pátek 31. května 2019

Kanafas prodej

Kanafas si zakládá na tradici, ale nezůstává pozadu a ve spolupráci s mladými návrháři vytváří nové kolekce dezénů pro interiér Vašeho domova. Naším cílem je rozšířit sortiment o neklasické vzory a moci Vám nabídnout pestřejší škálu barevnosti. Kanafas je vysoce kvalitní 1 bavlněná látka tkaná do pruhů a kostek.


Pouhým otočením kanafasového či žakárového textilu můžete změnit vzhled interiéru. Někdy výrobci používají i do útku přízi ze dvou vláken. Protože se tká z barvených přízí, je dezén oboustranný.

Pytlík na pečivo starozelený kanafas kostky a pruhy 5mm. Zajíček ze starozeleného kanafasu dekorace. Naše látky jsou vyrobeny převážně ze skaných barvených přízí 1 bavlny (některé s příměsí lnu). Jsou nebělené, mercerované, vysrážené (i přesto mohou mít srážlivost - ), stálobarevné při praní do 60°C. Prodejna v centru Brna Ušetřete až s věrnostním programem Vyberte si online nebo nás navštivte v naší prodejně.


Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.

Jsme VESNA a chceme, abyste se cítili kdekoli jako doma. Prodáváme bytový textil, podlahy a vybavení domácností na e-shopu i ve více než prodejnách. Ateliér Terej nabízí designově unikátní látky z přírodních materiálů, 1 bavlny a lnu.


Návrhy tkanin vznikají ve spolupráci Evy a Veroniky Jandíkové. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prohlédněte si aktuální inzeráty kanafas. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Mezi přírodními materiály se nesmí vynechat len, který svými vlastnostmi potěší každého svého nositele. Pocítí příjemný hladký a chladivý pocit, který ocení v letních měsících.


Ceny jsou uvedeny zpravidla za metru. Látka Vám přijde samozřejmě vcelku. Děkujeme za schovívavost při vyřizování objednávek. V naší nabídce naleznete také povlečení, záclony a mnoho dalšího v našem e-shopu. Velkoobchod a maloobchod s bytovým textilem.


Distribuujeme široké portfolio naších produktů, jako jsou saténová, krepová a flanelová povlečení, záclony, teflonové a bavlněné ubrusy, frote a jersey prostěradla , dekorační látky. Výprodej látek, metráže.

Prodej ⭐ krásných bavln, metrového textilu a úpletů na šití oblečení. Máme ️ rádi kreativní šití. V Ostravě máme obchod s látkami Sidonie Design a Látky. Originální bavlněné látky, látky na přání. V eshopu můžete zároveň výhodně nakoupit české úplety, které jsou vhodné například pro tvoření na děti.


Metrový textil Jiří Král. Shop bavlněné látky, metráž,látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky