čtvrtek 30. května 2019

Kanystry na benzín

Bezpečnostní kanystry na hořlaviny. V nabídce kanystry různých objemů. Uplatnění najde také v domě jako zásobník paliva pro sekačku, vyžínač, křovinořez atd.


Kanystry na benzín a naftu. Vhodné jako rezerva benzínu do auta.

V této oblasti nicméně existuje i další uplatnění. Pokud sháníte kanystry na olej do auta, máte rovněž po problémech. OBI kanystr na benzín má certifikaci UN, takže je schválen pro přepravu benzínu a nafty. STOP ventil použitelný na kanystry TECOMEC, zabraňující přelití oleje. Stop ventil na benzín.


Plastové kanystry jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s vysokou mechanickou pevností. Tyto kanystry na pohonné hmoty mají UN certifikaci a jsou tedy vhodné i pro přepravu dalších nebezpečných látek dle předpisů ADR, RI IATA-DGR nebo IMDG.

Plechové kanystry na benzín i naftu. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr, v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte.


Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování pohonných. S registrací UN, pro motorové nářadí. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Při tankování stačí nasadit na hrdlo nádrže a. Velice pevný materiál a tvar kanystrů jsou garancí snadné manipulace, stability a také možnosti stohování.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo.


Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr.

V případě, že se ocitnete „ na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr, stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. Z nařízení vlády jsou obě naše prodejny od 14. Náš eshop je v plném rozsahu v provozu. Každý pracovní den bude náš tým připraven vám pomoc s výběrem po telefonu, e-mailu či FCB messengeru. Včetně toulce na nářadí. Prodám kusů 20l kanystrů na benzín , i jednotlivě.


Ce na za kus 20-Kč, po dohodě možnost dopravy nebo poslání na dobírku. V našem sortimentu nalezenete plastové i plechové kanystry na benzín a naftu, trychtýře či přečerpávače. Využití plechových kanystrů je velmi široké.


Nacházejí uplatnění především při uskladnění a distribuci hořlavin, barev, laků, ředidel, lepidel, tmelů či olejů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky