pátek 31. května 2019

Kuchařský teploměr

Stačí namířit a stisknout tlačítko, infračervený teploměr okamžitě změří teplotu masa, omáčky, tekutiny, nápoje, povrchu pánve, grilu atd. Teplota je na displeji zobrazena. Pro rychlé měření teplot, např.


Infračervený kuchařský teploměr ACCURA - 659. Kuchyňské teploměry TESCOMA umožňují rychlou kontrolu aktuální teploty pokrmů a nápojů. V nabídce jsou digitální i analogové kuchařské teploměry, včetně speciálních žáruvzdorných teploměrů do masa a do trouby, multifunkční digitální teploměr se stěrkou i teploměry pro podávání vína.

Díky digitálnímu teploměru spolehlivě poznáte, jestli je vaše bábovka již hotová a kuře dostatečně propečené. Připálené plechy jsou minulostí. Doporučená technologie tisku: tampontisk T laser L1. Specialista na potisk a výrobu na míru. Kuchařský teploměr ,,Gourmet, Vyhledávač reklamních a dárkových předmětů společnosti iMi Partner, a. Potřebujete při pečení znát přesnou teplotu připravovaného pokrmu?


Tento infračervený kuchařský teploměr ACCURA od značky Tescoma umožní bezdotykové měření teploty v rozsahu od – do 3°C. Výrobkům od Tescomy zrovna moc nefandím, ale tentokráte jsem docela příjemně překvapen.

Představuji tedy nejnovější výběžek zvědavosti pana C. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Elektronický teploměr určený pro kontrolu teploty masa a drůběže při přípravě. Pomocí vpichového čidla teploměr zjistí aktuální teplotu uvnitř masa a díky nastavitelnému teplotnímu alarmu Vás upozorní, jakmile je maso dostatečně upečené.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Měření teploty lze provádět různými způsoby, různými teploměry. Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit. Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit.


Měří bezdotykově teplotu pokrmů v rozsahu od - do 3°C. S laserovým ukazovátkem pro označení bodu měření a velkým podsvíceným displejem. Digitální teploměr do trouby ACCURA, s minutkou.


BS kuchařský TEPLOMĚR vpichový digitální. Plastové pouzdro pro uložení a ochranu. Přepínání mezi °C a °F. Automatické vypnutí po minutách bez provozu. Indikace slabé baterie.

Zobrazení poruchy senzoru na displeji. Vlastnosti TESCOMA infračervený kuchařský teploměr ACCURA Tescoma Specifikace TESCOMA infračervený kuchařský teploměr ACCURA naleznete zde, nebo přímo na stránkách prodejce TESCOMA. Tescoma, u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za skvělou cenu 8Kč. Váš nábytkový vyhledávač Kategorie.


Popis produktu: Dlouhá nerezová ocel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky