pondělí 20. května 2019

Profesionální plynové sporáky

Vařič definujeme jako stolní zařízení s jedním hořákem. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start. Vlastnosti plynové a elektrické trouby je multi-nastavitelný regulátor, který umožňuje udržet požadovanou teplotu.


Konstrukce trouby umožňuje přípravu jídla ve třech úrovních. Soustředíme se na kvalitní a spolehlivé výrobky. Sporáky elektrické a plynové , Sporák.


Rozdělili jsme je do tří skupin a každou z nich jsme pár větami popsali, abyste si mohli udělat představu, co můžete v konkrétní cenové kategorii očekávat. Cena do 4eur – v tejto hladine nájdete všetky druhy sporákov, predovšetkým však plynové sporáky s priemerným funkčným vybavením a menším až stredným objemom rúry. Profesionální gastro vybavení.


Nabízíme široký sortiment a výborné ceny. Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazá. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Pokud sháníme sporák do profesionální kuchyně, není rozhodně vhodné kupovat zařízení určené do domácnosti. Vidina ušetřených několika tisíc korun se nám v budoucnu může velmi prodražit. Nové výkonné sporáky linie HIGH POWER vyrobeny z odolné nerez oceli AISI 304. Samostatné průmyslové plynové sporáky jsou ideálním řešením do malých provozoven, bez modulárních sporáků.


Různé sestavy otevřených hořáků a opékacích plynových ploten jsou určeny k přípravě pokrmů na pánvích, v hrncích, kastrolech apod. Hlavnou prednosťou plynového sporáka je varná doska s okamžitou reguláciou plameňa. Naopak, rúra patrí medzi slabé stránky plynového sporáka. Plynové sporáky majú varnú dosku aj rúru napojenú na prívod plynu.


Dôvodom je horšia regulácia teploty v rúre a obmedzený ohrev (spravidla len spodný). Moderné plynové sporáky. Udává energetickou náročnost spotřebiče. Vybírejte kombinované sporáky z energetické třídy A, aby vaše spotřeba byla co nejmenší.


Energetickou třídu naleznete na energetickém štítku v detailu produktu. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu. W kW, pevně připevněné k podlaze. Poklop: Krycie veko je praktickou záležitosťou, po jeho sklopení získate odkladací priestor či pracovnú plochu. Nakupte kvalitní plynové sporáky s elektrickou troubou za nízké ceny, s námi ušetříte.


Chtěli by jste pozvednout svou restauraci? Pak tu pro vás máme vysoce profesionální sporáky MBM s nerezovou pracovní plochou a opláštěním taktéž z vysoce kvalitního nerezu AISI 304. Při vytváření domácích spotřebičů je naším prvořadým zájmem uživatelský komfort našich zákazníků. Snažíme se, aby jim zakoupené spotřebiče co nejdéle spolehlivě sloužily v jejich každodenním životě.


We use own and third-party cookies to improve the service and obtain statistical information about browsing habits. If you continue browsing, it is considered that you accept its use.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky