pondělí 6. května 2019

Květiny na slavnostní tabuli

Květiny na slavnostní tabuli

První slavnostní příležitostí v roce, kdy budeme připravovat slavnostní tabuli , budou pravděpodobně velikonoce – svátky jara. První sluneční dny zlepší náladu všem a my tuto náladu můžeme podpořit ještě svěží dekorací v jarních barvách , stůl vyzdobit tulipány a narciskami , větvičkami z kroucené vrby anebo řadou primulí v různobarevných květináčcích. Příprava slavnostní tabule - květiny 03. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne! Oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít.


Květiny ke slavnostní a formální tabuli rozhodně patří a měli by zaujmout na první pohled. To však neznamená, že pro svou „úchvatnost“ jakkoliv omezí hosty při stolování. Pro slavnostní dojem a nezapomenutelnou atmosféru jsou nezbytné květiny. Právě ony utváří tu romantickou auru svatby.


Vše začíná dokonalou svatební kyticí, pokračuje květinami pro maminky a svědky a končí květinovými dekoracemi, které zdobí místo obřadu a svatební hostiny. Kytici ke slavnostní příležitosti a vypichovanou misku na svatební tabuli tvořili během středečního dopoledne soutěžící Okresního kola soutěže v aranžování květin. Nejkrásnější vánoční tabule: Inspirujte se, jak prostřít stůl na slavnostní Štědrý večer Alespoň jednou v roce prostřete váš stůl naprosto mimořádně. Ohromte své blízké a přátele tabulí, která jim naprosto vezme dech. KVĚTINY JSOU DŮLEŽITOU SOUČÁSTÍ DEKORACE.


Květiny na slavnostní tabuli

Velmi efektní jsou ne jakékoliv slavnostní tabuli květiny. Většinou se z živých květin vytváří tzv. Do floristického materiálu, který saje vodu (florex) se esteticky zapichují živé květy, tak aby vytvořili zajímavé květinové aranžmá - viz dekorace z živých květin.


Svatební tabuli stejně dobře můžete ozdobit vlastní kyticí a květinami svědkyně, maminek a babiček. Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Například květiny pro maminky, družičky, na automobil či tabuli. Jelikož každá nevěsta je jedinečná a originál, věnujeme výběru svatebních květin s klientkou maximálně potřebný čas pro vypilování všech detailů. Květiny si vážeme sami, takže nedochází k nenávratným omylům a zklamání.


Jak takovou slavnostní tabuli vyzdobit nápaditě pomocí květin a dekorací je jistě jedním z. Originální handmade doplňky a dekorace , které spolehlivě oživí a zútulní váš domov, najdete na Fler. Květiny od Květinářství Dvořák rozvážíme po celé Praze. Najdete je jako mašle či přehozy na židlích, jako středový pás na slavnostní tabuli , jako závěsy v sále se zábavou nebo vytváří slavnostní dojem svatebního altánu nebo slavobrány. Vyrábí se v mnoha barvách.


RAUTOVÁ SUKNĚ (SKIRTING) – potah na rautový stůl. Je to nařasený závěs, který zakryje nohy rautového stolu. Sváteční stůl lze vyzdobit mnoha způsoby. Zvlášť oblíbené jsou přírodní dekorace a výzdoba v boho stylu. Vánoce jsou skvělou příležitostí, jak nejen štědrovečerní tabuli vyzdobit živými květinami, věnci, svícny, partery, hvězdami, miniaturními stromečky či dekorovanými březovými polínky.


Svou roli ve výzdobě hrají i ubrousky a ubrusy ve tvaru běhounů. Jednobarevná organza se jemně leskne. Použití: Organza je vhodná k dekoračním účelům, využijete ji zejména na svatbách. Můžete s ní ozdobit auta svatebčanů, dveře, květiny a slavnostní tabuli nebo uvázat mašle na židle. Je vhodná také na originální zabalení dárků.


Káva se nabízí ke konci menu na stůl bez podkladového klubového talíře. Můžeme nabídnout digestiv a to pánský nebo dámský. Servis kávy a digestivu může být u tabule nebo mimo tabuli. Papírový ubrousek složený do trojúhelníku se dává pod vidličku, plátěný, jednoduše přeložený ubrousek vlevo od vidličky. Samozřejmě můžete ubrousek i ozdobit a postavit ho doprostřed talíře.


Je jasné, že na slavnostní tabuli by k sobě měly všechny barvy ladit, jinak to zkazí výsledný dojem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky