pondělí 27. května 2019

Minipračka professor

Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Na odstředění je kapacita kg prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vybavené odstredivkou s príkonom 2W.


Model je vybavený priehľadným vekom, takže môžete priebeh prania pohodlne kontrolovať. Príkon odstredivky je 1W.

Celková maximálna náplň práčky je kg. Pračka je ideální na chalupy, pro studenty, do karavanů, hausbotů apod. Stačí přidat jen teplou vodu a prací prostředek a můžete prát.


Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. W, příkon odstředivky 1W, rozměry (šxvxh) 370x490x3mm. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jejím hlavním pozitivem je velmi nízká cena, která zbytečně nezatíží rozpočet.


Hlavní předností potom jsou drobné rozměry, takže se bez problémů vejde kamkoliv, kde se nachází zdroj elektrické energie. Our theme tune’s opening line is ‘Science is all around us’, this reflects the ethos of the classes and encourages the children to think about and to explore the world around them.

Dokonalý pomocník v malých domácnostiach, garsónkach, na chalupách, chatách, hausbót, študentských internátoch atď, práčka vyperie aj tam, kde nie je k dispozícii tečúca voda. Nemusíte tedy už prát ručně na cestách ani doma, protože tato pračka vám na cestách vypere. This feature is not available right now. Please try again later. Používaná, ale v perfektním stavu.


Určitě Vás zaujme funkce 2v1- mini pračka se ždímačkou. PROFESSOR Práčka MP301M mini, elektrická na 3kg prádla. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Free Shipping Available. Popis: Minipračka se ždímačkou. Minipračka Professor MPZ3je dokonalý pomocník v malých domácnostech, garsonkách, či chalupách a mnoho dalších. Mini pračka Professor MPZ3⛔ Někdo byl rychlejší.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Práčka Professor MP301M vás ľahko a rýchlo zbaví neobľúbeného, ručného prania a získate možnosť preprať svoju bielizeň doma aj na. Mini práčka so žmýkačkou 2v dokonalý pomocník v malých domácnostiach, garsónkach, na chalupách, chatách, hausbót, študentských internátoch atď.


Mini washer with spin for RV or small house. Full review offgrid van portable washing machine dryer - Duration: 18:47.

Pračka s odstředivkou Professor MPZ3mini na 3kg prádla. Momentálně nedostupné € (s DPH) s DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky