pátek 3. května 2019

Termohrnek plechovka orion

Výklopné pítko ve víčku termosky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Tento model je ideální pro fotbalové fanoušky. Udrží nápoj teplý až hodin (studený hodin) a směle tak nahradí i malou termosku. Termohrnek ORION MÁK 0. Podobné fráze na Sleviste.


Udrží váš nápoj teplý až hodin (studený hodin) a směle tak nahradí i malou termosku. Viečko so závitom na silikónové tesnenie tégliku Orion chráni horúci nápoj pred vyliatím a dvojvrstvové steny s nerezovým vnútrom ho udržia dlho teplý. Je praktický pro řidiče na cesty, ale i na běžné pití kávy nebo čaje v kanceláři, doma, na zahradě. Není vhodný do myčky na nádobí.


Nejlevnější Orion plechovka akční ceny - Levné Orion plechovka. Svieži studený nápoj si termoska v tvare plechovky uchová až po dobu hodín. Materiál nerez a plast. Je vhodná pre teplé i studené nápoje.


Pekný a moderný dizajn. Obje7ml praktické a elegantné prevedenie. Nerezový termohrnek 450ml. Průměr 8cm, výška 18cm. Víčko na závit se silikonovým těsněním.


Naprostým unikátem je patentovaný uzávěr s tlačítkem Autoseal, které stačí zmáčknout a člověk může jednoduše ihned a rychle pít. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Někdo to rád horké, někdo zase chlazené. A oběma skupinám se budou rozhodně hodit praktické termosky a termohrnky. Detail produktu Do obchodu.


Rozměry: objem l, pr. Dál už hledat nemusíte! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


For queries relating to identifiable information, please use add-tr. Farebná termoska v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá. Maximum plnění je však. Před plněním nalijte do termoplechovky horkou vodu pro teplé nápoje a studenou vodu pro studené nápoje.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Hledáte Orion termoska Kočka l?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky