úterý 14. května 2019

Krbová dvířka na míru brno

Zlín, cena dohodou, od pedrobna Sbazar. Zvýší účinnost až o a ušetří až paliva. Náklady na krbová dvířka jsou podstatně nižší jak při stavbě krbové vložky.


Vzhledem k rozšíření sortimentu jsme začali vyrábět typizované krbové vložky a krbová kamna, ale jsme schopni vyrobit i krbová dvířka na míru. Krbová dvířka se používají k uzavření topeniště stávajících otevřených krbů.

Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Jedná se o řešení problému lidí, kteří si nechali postavit krb v dřívějších dobách.


Instalací dvířek se ze zbavíte nepořádku od otevřeného ohně v místnostia vyletujících žhavých uhlíku. Zlepší se výhřevnost a sníží spotřeba. Sekce krbová dvířka je pro ty, kdo mají doma či na chalupě otevřený krb, nechtějí ho bourat pro stavbu nové krbové vložky a chtějí bezpečnost proti požáru když odejdou z domova a zároveň si tak zvýší účinnost krbu.


Dále nabízíme topeniště a troubu pro stavbu sporáku nebo kachlových kamen na dřevo a dřevěné brikety. Litinová dvířka topeniště a trouby.

Vítejte na webových stránkách zámečnictví Bartl, specialisty na výrobu teplovodních krbových vložek, krbových vložek se zadním přikládáním, teplovzdušných kotlů s ventilátorem krbových a horkovzdušných kamen, grilů s udírnou i větších grilů na sele. Krbové sklo na míru Prodej krbového skla na míru pro krbová kamna a vložky, pece teplotní odolnost 800°C extrémní pevnost i po zahřátí žáruvzdorného skla odolnost proti tepelným šokům. Potřebujete vyměnit prasklé krbové sklo? Keramické žáruvzdorné sklo řežeme na míru dle Vámi zadaného rozměru. Dvířka i nosný rám jsou vyrobeny z ocelových profilů.


Součástí dvířek je v případě potřeby posuvná klapka sloužící k regulaci přívodu vzduchu. Jsou vyráběny v různých modifikacích, rovné, rohové dle potřeb a výběru zákazníkem. Libovolné je umístění pantů, mohou být jedno. Základní rám ukotvený do otvoru krbu je vyrobený z úhlového ocelového profilu opatřeného dle potřeby ve spodní části “šíbrem” pro plynulou regulaci primárního vzduchu ovlivňující hoření paliva.


Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Podkladová skla pod kamna - 123sklo. Jedná se o frézovaná a lakovaná dvířka , s pestrou škálou frézovaných tvaru a barev dle vzorníku RAL Kv lesku i matu.


Novinkou v našem sortimentu, ale i na celém domácím trhu jsou vícedílná dvířka T. Inspirací pro nás byla klasická rámová dvířka z masivu. Stavíme krby na Jižní Moravě. Tvoříme originální krbová řešení na míru.

Obestavby realizujeme v okresech Hodonín, Břeclav, Brno , Uherské Hradiště a Vyškov. Kalkulace a poradenství zdarma. Montujeme typizované krbové vložky a krbová kamna, ale i krbová dvířka na míru.


Dodáváme žáruvzdorné sklo do krb nebo vyrobíme atypické krby na přání zákazníka. Do starších krbů potřeboval bych vyrobit a namontovat krbová dvířka na míru. Děkuji a zopzdravem Ákos Juhász Dobrý den, Rád bych Vám nabídl své služby.


Nevím, co si představujete, jednoduchá hladká plechová dvířka vyrobím a. Kvalitní udírnová dvířka jsou základem dobré udírny. V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu. Revizní dvířka lze instalovat do zdiva i sádrokartonu a mohou být umístěna viditelně na omítce nebo ukryta pod obklady (tzv. neviditelná dvířka za která naše společnost ZAVRZ obdržela hlavní cenu na výstavě FOR ARCH). U nás naleznete širokou nabídku produktů skladem, ze kterých si vyberete dvířka přesně na míru Vaší koupelně. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky.


Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení! Vyberte si topidlo přesně podle Vašich představ. Nabízíme širokou škálu topidel.


U nás najdete klasická krbová kamna, kachlová kamna, kamna s troubou na pečení, krbová kamna s teplovodním výměníkem, klasické krbové vložky, krbové vložky s teplovodním výměníkem, krbové vložky se vzduchovodem, sporáky na dřevo, sporáky s teplovodním výměníkem, teplovodní. Krbová kamna představují nejlevnější a přitom nejekologičtější topný systém na provoz vůbec. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva.


Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky