středa 15. května 2019

Podstavec pod monitor czc

Podstavec pro monitor Evolveo deXy je vyrobený z plastu a kovu. Umožňuje ukládání dokumentů pod monitor. Má také výsuvný držák na mobil či tablet. Hodí se pro všechny typy monitorů i notebooky, má nastavitelnou šířku.


Tak jednoduchá pomůcka, jakou je podstavec pod monitor , vám může od těchto obtíží rychle pomoci.

Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Desireuniverzální hliníkový podstavec pod monitor , stříbrný WTT-AS01BSI - Univerzální podstavec pod monitor se pyšní moderním designem, umožňuje nastavení zařízení do správné polohy a tím ulevíte zádovým i krčním svalům. Luxusní zpracování z broušeného hliníku, který se vyznačuje vysokou odolností, nosnost.


Jednoduchý, hezký, funkční a cenově výhodný podstavec pod monitor. Desire Limited Univerzální hliníkový podstavec pod monitor Desire s USB portem, zlatý. Monitor také podporuje technologii Flicker-Free a režim LowBlue.


Monitor je ekologický výrobek šetrný k životnímu prostředí. Dřevěný podstavec pod monitor slouží k zajištění správné výšky monitoru při práci na počítači.

Horní hrana monitoru by podle správné ergonomie měla být ve výšce Vašich očí. Většina vyráběných monitorů je však příliš nízko, a to vede ke zvýšenému namáhání krční páteře, bolesti zad a větší. Levné podstavce pod monitory Alza. Zjednoduší práci s monitorem a oživí vaše pracovní prostředí svým čistým a moderním designem. Plastový podstavec pod monitor LCD nebo CRT s nosností kg.


Dokáže vám ušetřit hned několik cenných centimetrů pracovní plochy a to díky zásuvce ve spodní části pod monitorem, do které můžete uložit kancelářské potřeby jako. Praktické využití podstavce rozšiřuje držák na telefon či tablet, výsuvný šuplíček a prostor pod podstavcem určený na dokumenty. Fellowes Smart Suites Standard je černo - stříbrný stojan pod monitor určený pro LCD a TFT monitory do velikosti a maximální hmotnosti do kg. Používáním podstavce pod monitor Fellowes I-Spire předcházíte bolesti šíje a krční páteře.


Zvedá obrazovku na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Užitečný pomocník na Váš stůl.


Nižší zásuvka s držákem pro klávesnici zajistí více prostoru. Skladem Značka: Connect IT. Elegantní, kvalitně provedený skleněn ý podstavec pod monitor či TV.


Vyberte si ze dvou barevných variant - bílé a černé. Moderní a stylový design.

Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. STELL podstavec pod monitor.


Na pracovním stole leží klávesnice, štosy papírů a monitor , který zabírá nejvíce prostoru. S tímto podstavcem je však nedostatek místa minulostí. Díky své konstrukci a vysoké praktičnosti ušetří na vašem stolem spoustu místa.


Hlavním přínosem podstavců pod obrazovku je především možnost umístit ji do výšky. Podľa pravidiel správnej ergonómie by mal byť monitor v takej výške, aby jeho horná hrana bola minimálne vo výške očí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky