úterý 28. května 2019

Mini pračka

Malý objem bubnu – na jednu dávku pojme méně prádla než klasická pračka. Méně programů – mini pračky mají oproti klasickým pračkám s až programy většinou pouze program pro normální a šetrné praní. Mini pračka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu prádla jednotlivce, majitele zahradních domků nebo kempujících.


Kompaktní mini pračka s horním plněním je určena pro místa,. Malá veľkosť zariadenia umožňuje jednoduchú prepravu. Je to veľmi užitočné, keď potrebujete vziať so sebou veľa vecí.

Ako sa mini práčky líši od bežných pračiek? Navyše k väčšine mini -pračkám nepotrebujete priame pripojenie na zdroj vody. Je ideálna pre študentov, no hodí sa aj na kempovanie alebo do menších priestorov, ako sú malé kuchyne, karavany a motorové domy.


Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Mini washer with spin for RV or small house. Full review offgrid van portable washing machine dryer - Duration: 18:47. Mini práčka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu bielizne jednotlivcov, majiteľov záhradných domčekov alebo kempujúcich.


Kompaktná mini práčka s horným plnením je určená pre miesta, kde bolo predt.

Mini pračka je skvělým řešením, pokud nemáte dost místa, nebo třeba na chatu či do kempu na dovolené. I když je tak malá, nabízí cyklus praní až na kg prádla a odstředění. Tato mini pračka šetří místo i prostor, a proto se hodí zejména pro studenty a do domácností, kde je málo prostoru, jako jsou třeba menší kuchyňky, karavany a obytné přívěsy.


Pračka má speciální design se dvěma bubny, a proto se do ní při praní vejde až kg prádla a při ždímání kg oblečení. Vidaxl Mini pračka , dva bubny, kg. Není vždy možné mít přístup ke standardní pračce nebo prádlu, když potřebujete prát oblečení: takový případ se může objevit během delší cesty, kempování nebo dokonce doma, když váš standardní pračka se rozbije. Mini pračka (model F28K5XN3) je příslušenství hlavní pračky a funguje pouze ve spojení s kompatibilní hlavní pračkou LG (s modelem F126G1BCH2N).


Zakoupit lze samostatně, nebo v setu s modelem F126G1BCH2N. Pokud je na Mini pračku umístěna hlavní pračka , nelze na hlavní pračku umístit sušičku. Mezi konkurencí vyniká oneConcept pračka zejména plnicí kapacitou a rozsahem funkcí. Díky své poměrně vysoké kapacitě prádla kg vybaví pračka prádlo z poloviny týdne jednočlenné.


Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Bývate na chate, internáte alebo jednoducho nemáte v byte dostatok miesta a potrebujete práčku? Táto mini práčka s dvitou nádobou šetrí peniaze a priestor.


Mini práčka (model F28K5XN3) je príslušenstvo hlavnej práčky a funguje len v spojení s kompatibilnou hlavnou práčkou LG (s modelom F126G1BCH2N). Pračka s odstředivkou Professor MPZ3mini na 3kg prádla. Kúpené samostatne alebo v sade s F126G1BCH2N.

Ak je na mini práčke umiestnená hlavná práčka, nemôžete naň umiestniť sušičku. Lehká mini pračka se ždímačkou. Už žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Mini pračka LG F28K5XNv bílé barvě s černými dvířky z tvrzeného skla je ideálním řešením pro jemné prádlo a denní praní.


Díky objemu litrů pojme až kg prádla, takže se vyhnete hromadění oblečení a čekání na svůj oblíbený kousek. Mini -pralka pozwalająca zaoszczędzić miejsce i wydatki będzie idealna dla studentów lub na kempingu oraz w miejscach o ograniczonej powierzchni, takich jak małe kuchnie, przyczepy kempingowe i kampery. Pralka ta ma specjalną konstrukcję z dwoma bębnami, całkowitą pojemność prania kg i pojemność wirówki kg.


Mini Washer Ideální pro praní na cestách. Minisávací pračka Cleanmaxx je čisté řešení pro rychlé praní mezi sebou a na cestách! Ačkoli sotva větší než některé kuchyňské procesory, prostorově úsporný mycí prostředek nabízí jak prací cyklus, tak cyklus odstřeďování a prostor pro až kg prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky