pátek 24. května 2019

Tesco nalepky za nakup 2016

Získajte zľavu na svoj nákup v Tesco. Nakúpte s kartou Clubcard a získajte nálepku za každých € z celkovej hodnoty vášho nákupu. Je iba na vás, akú zľavu na svoj nákup dostanete. Nazbierajte nálepiek a získajte zľavu na celý nákup.


Alebo by ste chceli radšej zľavu?

Stačí, keď nazbierate nálepiek, a. Zákazník může vrátit zálohované láhve a obdržet zpět zálohu v provozních hodinách kteréhokoli hypermarketu Tesco. Zálohované láhve není možno vracet přímo Pracovníkovi rozvozu zákazníkům, stejně tak není možné uplatnit kupon za vrácené láhve prostřednictvím služby Tesco Online nákupy. V ponuke Tesco Online nákupy nájdete množstvo produktov za ceny ako v hypermarkete. Využite Tesco zľavy na čerstvé potraviny, mrazené potraviny, trvanlivé potraviny, ale aj na čistiace prostriedky, kozmetiku, detský sortiment, knihy a oveľa viac.


Vyberte si z akčního zboží z naší sítě TESCO. Díky našim akčním slevám ušetříte za nákup až stovky korun. Slevy , , ,.

Tudi v času izrednih razmer naša spletna trgovina deluje ustaljeno, z dobavnimi roki označenimi na posameznem artiklu. Zaradi ukrepov preprečevanja okužbe s koronavirusom trenutno ni omogočeno plačilo z gotovino oz. Nakupujte potraviny vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Využite špeciálne akcie, vyberte si, čo potrebujete, a my vám to dovezieme až domov.


Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie.


Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Uvedené ceny jsou v českých korunách. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Pro rychlé vyřízení si prosím připravte svou Tesco Kreditní kartu, číslo smlouvy a rodné číslo.


Za rozložení nákupu do splátkového programu neúčtujeme žádný poplatek. O rozkladu nákupu do splátek je třeba požádat v měsící, ve kterém byl nákup uskutečněn. Máte starostí nad hlavu?


Nevadí, nákup uděláme za vás a doneseme vám ho až ke dveřím!

Za každých 2korun z celkové hodnoty vašeho nákupu získáte samolepku. Za nasbíraných samolepek získáte slevu , za samolepek. Nálepky můžete sbírat v našich obchodech od 31.


Maximální výše vašeho nákupu pro. I přesto, že jsou informace o výrobcích pravidelně aktualizovány, Tesco nemůže přijmout odpovědnost za jakékoliv nesprávné informace. To však nemá vliv na Vaše práva dle zákona.


Za každý nákup v hodnote eur v našich predajniach dostanete nálepku. Produkty so zľavou sú dostupné od 8. Predajne Tesco Expres a Supermarket sa špecializujú skôr na ponuku potravín a drogérie, v hypermarketoch možno okrem potravín nájsť aj elektroniku, športové potreby, oblečenie, doplnky, tovar do domácnosti, hračky, knihy a množstvo ďalšieho tovaru za výhodné ceny. Redaktori sa však venujú aj konkurenčným platformám ako aj iným novinkám zo sveta technológií. Or why not try our online grocery shopping and delivery service.


Earn Clubcard points when you shop. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s používáním Cookies. Tyto stránky používají Cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky