středa 15. května 2019

Kanystr s kohoutem 10l

Kanystry mají potravinářský atest. Skladem i další kanystry jiných velikostí. Osobní odběr nebo odeslání. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do.


Stohovatelný plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je tvořen plastovým kanystrem s uzávěrem vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém,.

Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci. Vhodné pro stysk s potravinami. Hodnocení produktu:.


Používaný v každé situaci kde je průtok vody omezený nebo nemožný, také se dá využít během kempování či na dovolené nebo na volném prostranství. Zákazníci s otevřeným odběrem s měsíční fakturací, budou požádáni o placení v hotovosti nebo kartou, případně mohou. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Kč Koupit Administrace.

SIKKIA plastový kanystr na benzín, 10L , x 34x cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skládací kanystr Water Carrier 10L značky Outwell je opatřen praktickým madlem a širokým hrdlem se šroubovacím. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabídka plastových kanystrů pro skladování a převoz pohonných hmot PHM, pitné vody a látek potravinářského průmyslu. Plastové polyetylenové kanystry. Do nabídky byly zařazeny plastové polyetylenové kanystry ARMY na nebezpečné hořlaviny s patentovanou. Je vhodný na potraviny, jako sud na kvašenou šťávu, na burčák apod.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Nutné přihlášení pro nákup. ORIGINALITY Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.

Kč: kanystr s kohoutem 15l PH. Má oddělitelný ventil se zabezpečím proti ztrátě a kohoutek pro snadné. Nebo jste ten typ člověka, který chce být připraven na každou situaci? Pak určitě využijete tento velmi kvalitní plastový kanystr speciálně určený na pohonné hmoty.


Produkt je vytvořen z odolávajícího plastu červené barvy, s ergonomicky tvarovaným madlem na vrchní části těla. Odolný kanystr z pevného plastu je ideální do výbavy pro Váš truck. Vzdálenost kohoutku od těla kanystru je cm. Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze.


Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal. Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Kč kanystr s kohoutem 10l PH.


Nestohovatelné plastové kanystry s kohoutkem nebo výpustnou hubicí jsou vyrobeny z HPDE materiálu. Jsou certifikovány pro styk s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky