pátek 31. května 2019

Pekárna domo

Pekárna domo

Hnětací nádoba s kvalitním nepřilnavým povrchem a jedním hnětačem. Pro pečení chleba nepotřebujete špinit žádné nádobí, hrnce, vály nebo mísy. Domácí pekárny chleba Domo.


Pekárna domo

Stačí pouze do pekárny nasypat suroviny a ona si poradí sama. Suroviny nejprve promíchá, uhněte těsto a nechá ho vykynout. Po kynutí těsto upeče a můžete vyndat čerstvý a voňavý domácí chléb. Na své si přijdou také vyznavači zdravého životního stylu – ti si zde mohou připravit chutný žitný chleba.


Nepřilnavý povrch uvnitř nádoby zajistí snadné vyjmutí upečeného chleba. Počet háků nám též značí jak dobře pekárna těsto uhněte. Pokud budete péct malé bochníky, pak vám klidně vystačí pekárna s jedním hnětacím hákem. Množstvím programů uspokojí i náročnější pekařky a pekaře. Vyniká tichým ale výkonným motorem a také sklopným hnětacím hákem.


Popis: Prodám naprosto funkční, párkrát použitou pekárnu na chleba. Mám pekárnu teprve týden. Předtím jsem měla Etu Siestu, s kterou jsem byla moc spokojená. Ale když je tužší těsto ,tak hodně bouchá. Druhá pekárna Domo na trhu, která má dvě vany a vlastní program.


Pekárna Domo je opravdu tichá. Můžete péct hranatý nebo kulatý chléb. Také je zde možnost pečení bezlepkového chleba pomocí rychlého pečení.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Díky možnosti odloženého startu si můžete s touto domácí pekárnou snadno naplánovat na kdy má být čerstvý chléb upečený. Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře.


Někomu postačí pouze domácí chleba, někdo si rád v pekárně upeče koláče, vánočku nebo bagetu. Co všechno je potřeba zohlednit, abyste si byli jisti, že vám doma bude sloužit ta. Na pekárně naleznete displej. Naše nejlépe hodnocená domácí pekárna ETA Delicca i její nástupkyně ETA Delicca II se navíc hravě postarají třeba o zavařování džemů nebo výrobu domácích jogurtů. Samozřejmostí je možnost upéct několik druhů chleba, pekárny se však zhostí i přípravy kynutých těst na knedlíky, koláče či pizzu.


Pekárna domo

Pečící komora bývá ve většině případů jedna, najdou se však i takové modely, která mají komory dvě. Jiné velké pekárny nabízí možnost přepažení komory. Jistě ji uvítají i všichni ti, kteří pečou často, ale nechtějí, aby jim pekárna zabírala příliš mnoho prostoru.


Servis pekáren Domo : Domo elektro s. Autorizovaný specializovaný prodejce pekáren Domo v ČR. Bez soli nebo bez lepku? Upečený do hněda nebo do světla?


Upečte si domácí chleba tak, jak vám to vyhovuje!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky