úterý 7. května 2019

Podložka pod hrnec tescoma

Rozkládací podložka pod hrnce, kastroly, plechy i pekáče všech obvyklých velikostí. Vyrobeno z odolného bambusového dřeva. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce.


Podložka pod nádobí PRESTO ø cm. Video 1Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Vynikající jako podložka pod horké nádobí, skladná, snadno se čistí.

Vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. Zařazení organizace kuchyně. Universální podložka Delícia 45xskládací Tesco. Skleněná podložka pod horké nádoby Bambum Misk.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Spousta užitečných drobností, které vám ušetří místo v kuchyni.


Praktické a vkusné zástěry, chňapky a ochranné rukavice i nezbytné plynové zapalovače ocení v kuchyni opravdu každý. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.

Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Skládací podložka pod hrnce a kastroly všech obvyklých velikostí. Tescoma podložka rozkládací ONLINE, dřevěná. Vynikajúca ako podložka pod horúci ria skladná, ľahko sa čistí. Vhodná do chladničky, mrazničky a umývačky.


V čem Protiskluzová podložka FlexiSPACE vyniká? Dokonale přilne k povrchu, kuchyňské potřeby umístěné na podložce FlexiSPACE při otevírání zásuvek nekloužou. Maličkosti, které významně usnadňují pečení také najdete v pestrém sortimentu produktů ryze české značky TESCOMA.


Pečicí papír i prestižní designovou cenou ověnčený oddělovač přichyceného pečiva vám jistě přijdou vhod. Ideálna aj ako skladacia podložka pod horúce riady s úsporou miesta v kuchyni. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek.


Pokud si vyberete tlakový hrnec TESCOMA , můžete si být jisti, že získáte kvalitního a spolehlivého pomocníka. Vysoce přilnavá podložka vynikající pro stabilní a pevné uchycení kuchyňských pomůcek s přísavkou k pracovní ploše s porézním, nerovným a nedokonale hladkým. Je maximálně skladná, po použití ji jednoduše srolujete, nebo zavěsíte pomocí malého očka.


Vynikajíci k chladnutí a zdobení všech druhů pečiva – bábovek, dortů, dezertů a jiných pokrmů a potravin, k sušení ovoce, hub a zeleniny v pečících troubách ( do 220°C).

Ideální i jako skládací podložka pod horké nádobí s úsporou místa v kuchyni. Sada nerezového nádobí s revolučním systémem regulace páry a cezení. Na všechny typy sporáků. Skvělým pomocníkem při vaření jsou podložky pod horké nádoby.


Umožní odložit hrnec nebo pekáč kamkoliv chcete, ať už na kuchyňské lince nebo na jídelním stole a přitom nepoškodit desku. Alespoň jedna podložka pod hrnec by měla být vždy v kuchyni po ruce, rozhodně ji tak neuklízejte na dno šuplíku nebo do té nejzapadlejší skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky